banner_onthar_groot

Definitief ontharen

AKTIE : nu bij definitief ontharen bikinilijn oksels gratis !

 

Definitief ontharen met de VPL laser

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoonpreparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan.

Met de moderne laser technologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Klassiek werden voor permanent ontharen en huidverjongingsprocedures laser- en IPL-systemen gebruikt. De traditionele IPL-systemen zijn vaak ontoereikend. De recente technologische ontwikkelingen tonen aan dat VPL™ veiliger is en betere resultaten geeft dan bestaande IPL-systemen. De Energist Ultra levert u, door middel van het unieke VPL™ systeem, de nodige energie en flexibiliteit om de beste resultaten te boeken.

Met maar liefst 840 verschillende pulsvariaties en 51J/cm² energie slaagt de Energist-Ultra waar andere IPLsystemen falen. VPL™ is dan ook het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen de unieke eigenschappen van de Energist UltraPlus VPL.

Resultaten – voor en na foto’s

1. Ontharen

ontharen oksel voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kunt u met behulp van laserlicht bereiken?

Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventuele resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen zoals het gezicht, de benen, armen en rug kunnen met laserlicht worden behandeld.

Doet het pijn?

In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkelend gevoel geconstateerd. Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn, die snel weer verdwijnt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. De normale tijdsduur van een laserbehandeling is drie tot zeven behandelingssessies met tussenpauzes van vier tot acht weken. Sommige personen zijn in verband met hun haartype of haarkleur minder geschikt voor een laser-ontharingskuur. Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling. Bij mensen met wit en lichtblond haar boeken we de minst succesvolle resultaten.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Vanaf vier weken voor het begin van de laserbehandeling zijn epileren, plukken of andere ontharingsbehandelingen af te raden, Verder is het niet aan te bevelen om vanaf vier weken voor de behandeling in de zon te gaan liggen. Laserstralen worden door zongebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen.

Verder adviseren wij na de behandeling gedurende 6 weken niet te zonnebaden!

Erkend door zorgverzekeraars

Bij Medical Beauty Center worden de behandelingen voor het definitief verwijderen van overbeharing niet uitgevoerd door een schoonheidspecialiste, maar door een huidtherapeute. Een huidtherapeute heeft een 4 jarige HBO opleiding gevolgd bij de Hoge School Utrecht. De huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en hebben jaren lange ervaring op het gebied van laserontharing.

Gelaatsbehandelingen voor het verwijderen van overbeharing worden volgens uw polisvoorwaarden veelal vergoed, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeute die aangesloten is bij de NVH. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeringspakket. Informeer voor de voorwaarden bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Bij Medical Beauty Center kunt u terecht voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek waarbij u eerlijk en gedegen advies krijgt.

 

Tarieven

Mondhoeken    € 40,-

Bovenlip              € 60,-

Onderlip              € 40,-

Kin         € 60,-

Gelaat excl. wenkbrauwen          € 150,-

Hals       € 100,-

Gelaat + hals      € 250,-

Wenkbrauwen € 35,-

Nekharen (va)   € 80,-

Bakkebaarden (va)          € 60,-

Bikini-lijn             € 120,- t/m € 180,-

Bovenbenen (va)             € 300,-

Onderbenen + knie (va)                € 300,-

Hele benen        € 550,-

Bovenarmen     € 180,-

Onderarmen     € 150,-

Hele armen        € 300,-

Handen                € 105,-

Rug tot taille (incl. schouders)   € 300,-

Rug tot en met taille (incl. schouders)    € 390,-

Schouders          € 390,-

Totale rug + biceps bovenarmen              € 474,-

Borst (man)        € 300,-

Buik rond navel                € 80,-

Buik (va)              € 150,-

Billen    € 235,-

Oksels   € 100,-