mbc-banner-filler-02-groot

Fillers

Filler behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts Drs R. de Zeeuw. Hij is wettelijk bevoegd zich cosmetisch arts KNMG te noemen.

Vanaf 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’ beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aan de aantoonbaar wél bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden.

Vraag dus altijd of uw cosmetisch arts KNMG erkend is !

Klik hier om meer te lezen over Drs. R. de Zeeuw>>>

 

Behandeling van rimpels en plooien met behulp van fillers

De behandeling van rimpels en plooien is een beslissing die u zelf maakt. De cosmetisch arts kan u daarbij adviseren welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert. Tijdens de intake zal het gehele gelaat bekeken worden, zoals de vorm, de huid, de volheid en het evenwicht in de veroudering tussen de verschillende delen van het gezicht.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (filler) behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Rimpel- en plooienvorming

Als we ouder worden verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden ontstaan. Enerzijds wordt de veroudering van de huid  genetisch bepaald en is vaak onvermijdelijk. Aan deze interne veroudering kunnen we helaas weinig doen. Adviezen als een evenwichtige voeding, vitamines, goede bloeddoorstroming en een goede huidverzorging kunnen daarbij helpen. De veroudering van buitenaf wordt enerzijds door de levenswijze bepaald zoals constante stress, onjuiste voeding, alcohol en sigaretten. Anderzijds veroudert de huid ook snel door de factor zonlicht. Ook hier is het raadzaam de huid dagelijks goed te beschermen met een SPF crème. Een natuurlijke methode om deze rimpels en plooien te corrigeren is de behandeling door middel van hyaluronzuurhoudende fillers.

Wat is hyaluronzuur?

Het werkzame bestanddeel in vele fillers is hyaluronzuur dat van oorsprong al in het lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat de huid elastisch en vochtig blijft. De hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam neemt af als we ouder worden waardoor rimpels in de huid ontstaan. Door een filler in de rimpels in te brengen wordt het natuurlijke hyaluronzuur aangevuld en de rimpels opgevuld. Het hyaluronzuur zal  langzaam worden afgebroken waardoor het effect 9-12 maanden aanhoudt.

De behandeling

Tijdens een behandeling (gemiddelde duur 20-30 minuten) worden de vooraf door u aangegeven rimpels of plooien opgevuld met een non permanente filler. Dit is een filler die volkomen wordt afgebroken door het lichaam. Middelgrote en diepe plooien kunnen worden opgevuld, volumeverlies kan worden hersteld, maar ook voor de lippen, de lijntjes rond de mond, de neuslippenplooi en kraaienpootjes kunnen worden gecorrigeerd.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na 3-6 weken kan het nodig zijn de behandeling te herhalen voor het mooiste resultaat. Na ongeveer 9 tot 16 maanden (afhankelijk van de locatie), als de hyaluronzuur (non-permanente filler!) is afgebroken, kan er opnieuw worden ingespoten.

Bijwerkingen

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling en ontstaat er soms een blauw plekje. Deze effecten zullen na 1-2 dagen weer zijn weggetrokken. De non permanente hyaluronzuurhoudende fillers, worden uiteindelijk geheel door het lichaam verwerkt. Het zijn volkomen veilige vulmiddelen en kunnen geen allergische reacties geven.

 

Merken

Behandelingen worden uitgevoerd met Juvederm en Teoysal.

Wat is Teosyal?

Teosyal

Teosyal is de merknaam van een filler die gemaakt wordt door de Zwitserse firma Teoxane, bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Het heldere materiaal bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Teosyal is een gel en kan in veel verschillende delen van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de diverse toepassingsgebieden verschillende diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Fillers kunnen een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als het gezicht ouder wordt. Teosyal kan worden gebruikt om uw huid gladder te maken, de contouren van het gezicht ronder en de lippen voller te maken. De veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van Teosyal is voor veel mensen een reden om hiervoor te kiezen.

Teosyal wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 tot 12 maanden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat vast te houden.

Teosyal behandelingen

De behandeling met Teosyal verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers. Teosyal wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Zodra Teosyal zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat. Zo kan het ook volume genereren in andere delen van het gezicht, zoals lippen, jukbeenderen, kin, wangen, wenkbrauwen, etc.

Teosyal heeft een korte hersteltijd. Behalve enige roodheid, zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Het enige wat u gedurende de eerste dagen na de behandeling moet vermijden is hard wrijven op het behandelde gebied of sterk de lippen tuiten indien deze zijn behandeld. Ook kunt u het beste extreme temperaturen vermijden tot twee weken na de behandeling.

Teosyal is verrijkt met Lidocaïne, wat een verdovende werking heeft. Hierdoor verloopt de rimpelbehandeling voor u zo comfortabel mogelijk.

Wat is Juvéderm ?

Juvéderm

Juvéderm omvat een assortiment fillers voor het gelaat waarmee de tekenen voor van huidveroudering zachtjes worden weggewerkt en die uw bestaande kwaliteiten subtiel benadrukt. De fillers van Juvéderm hebben als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur in gelvorm. Deze gels worden met een uiterst dun naaldje onder de huid gespoten. Het ingespoten hyaluronzuur trekt vocht aan wat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid, maar ook extra volume.

Deze nieuwe generatie fillers van Juvéderm zijn speciaal ontwikkeld waardoor deze zachte gelformules specifieke problemen kunnen aanpakken. Het resultaat is daarmee natuurlijk. De formule lijkt op de natuurlijke vorm van hyaluronzuur die in de huid voorkomt, waardoor het effect tot wel 14 maanden kan aanhouden.

Juvéderm behandelingen

De behandeling met Juvéderm verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers. Juvéderm wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. Juvéderm is, zoals eerder gezegd, speciaal ontwikkeld als zachter alternatief voor fillers. De gelvorm kan eenvoudig worden geïnjecteerd en zorgt voor een langer aanhoudend, natuurlijk resultaat. Dit heeft te maken met de speciale samenstelling, met zogenaamde VYCROSS technologie  (korte hyaluronzuurketens zijn gekoppeld aan lange ketens), waarbij deze betere koppeling van hyaluronzuur ervoor zorgt dat het langer in de huid blijft en daarmee ook het effect van de rimpelbehandeling verlengt.

De Juvéderm lijn is verrijkt met Lidocaïne, wat een verdovende werking heeft. Hierdoor verloopt de rimpelbehandeling voor u zo comfortabel mogelijk.

Prijzen

 

Fillers (hyaluronzuur) Juvederm

Fijne lijnen gelaat: lijntjes bovenlip en lipvergroting

Medium en diepere lijnen gelaat, plooien, neuslippenplooi

Volumeverlies gelaat, inclusief wangen, jukbeenderen en kin

Omschrijving Tarief
Juvederm Volbella – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Juvederm Volift – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Juvederm Voluma – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Juvederm Volux – 1,0 ml met lidocaine €429,00
Intake gratis

 

Fillers (hyaluronzuur) Teosyal

Fijne lijntjes gelaat: lijntjes bovenlip en lipvergroting

Medium en diepere lijnen gelaat, plooien, neuslippenplooi

Afhangen mondhoekjes (marionette lijnen), kaaklijn

Wallen, kringen onder de ogen

Behandeling van de slapen (temporaalregio)

Volumeverlies gelaat, inclusief wangen, jukbeenderen en kin

Omschrijving Tarief
Teosyal RHA1 en RHA Kiss (0,7 ml) – 1,0 ml met lidocaine €340,00
Teosyal RHA2 en Redensity II – 1,0 ml met lidocaine €350,00
Teosyal RHA3 – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Teosyal RHA4 – 1,0 ml met lidocaine €399,00
Teosyal Deep Lines – 1,0 ml met lidocaine €350,00
Intake gratis

Interesse of vragen ?

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek via email info@medicalbeautycenter.nl of bel 0164-652187