banner_maria_galland

Maria Galland

Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Verscheidene behandelingen voor gezicht en lichaam beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid – wat over blijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden.

Behoud de schoonheid van uw huid! De grote verscheidenheid aan cabineconcepten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Neem een duik in de wereld van Maria Galland en geniet van de effectieve gelaats – en lichaamsbehandelingen op het hoogste niveau !

 

Gelaatsbehandelingen Maria Galland

 

SOIN MILLE

SOIN MILLE LUMIÈRE

Beschrijving

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

SOIN MODELANT MILLE LUMIÈRE

Beschrijving

Een exclusieve behandeling met het unieke, uit zichzelf warm wordende MASQUE MODELANT, verstevigt uw huid intensief en geeft haar een lang aanhoudend lifting effect.

SOIN MILLE THALASSO 

Beschrijving

Een vochtkuur, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt!

SOIN MILLE LUMIÈRE & DECOLLETE

 

SOIN COMPLEXE MODELANT

Beschrijving

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

 

SOIN COCON

Beschrijving

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

 

SOIN THALASSO

Beschrijving

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

 

SOIN PROFILIFT

Beschrijving

“Lifting”-effect, dieptewerking en ontspanning – de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.

Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages: de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door “Shiatsu” met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

 

SOIN INFINIBLANC

Beschrijving

Anti-aging in de meest stralende vorm! De behandeling Soin Infiniblanc is speciaal afgestemd op de behoeften van de rijpere huid. Egaliseert ongelijjkmatige pigmentvorming en zorgt tegelijkertijd voor een zichtbare verjonging van de huid.

Wat is hier zo bijzonder aan? Het exclusieve Maria Galland Power-Brightening-complex met een lang aanhoudend depigmenteringseffect en een hoge anti-aging werking. Zo wordt effectiviteit gecombineerd met een plezierig gevoel, want twee maskers zijn een weldaad voor de teint: als snelle “mooimaker” geeft een crèmemasker direct een mooie uitstraling. Een aftrekbaar masker met een stimulerend cooling-effect zorgt ervoor dat de daarvoor aangebrachte werkstoffen direct worden opgenomen. Voor een huid die perfect in harmonie is.

Perfect niet alleen voor bijzondere gelegenheden.

 

SOIN HOMME GALLAND

Beschrijving

De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De HOMME GALLAND-powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.

 

SOIN MODELANT YEUX

Beschrijving

De behandeling SOIN MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

 

KLASSIEKE BEHANDELINGEN

SOIN CLARTÉ EXPRESS

Beschrijving:

Snelle zuiverende anti-ageing-behandeling voor de gecombineerde en vette huid. Werd speciaal ontwikkeld voor cliënten, die graag een zuiverende behandeling wensen, die meteen de poriën verfijnt, maar kiezen voor een iets kortere behandelingsduur.

SOIN INITIATION BEAUTÉ

Beschrijving

Het mooiste van alle kennismakingsrituelen in de wereld van Maria Galland in slechts 45 minuten. De ontspannende korte behandeling, die zorgt voor een heerlijk fris gevoel is ideaal voor een huid die meer energie nodig heeft. Massages die op en top verwennen en intensief werkzame maskers zorgen voor een korte vakantie met een zichtbaar mooi resultaat.

Zeer effectieve werkstoffen zoals microfijn yoghurtpoeder, sodium PCA en aloë vera zijn voortreffelijke vochtfactoren, die de elasticiteit van de huid verbeteren. Hooggekwalificeerde concentraten zoals die van sesamolie en olie van de macadamianoot verzorgen de veeleisende huid en maken haar zacht en soepel.

De teint ziet er frisser en stralender uit. Soin Initiation Beauté is perfect voor iedereen die snel resultaat wil zien.