banner_epi_groot1

Oncologische gelaatsbehandeling

Voor de huidverzorging van kankerpatiënten hebben we een speciale behandeling waarbij we gebruik van de producten van Epionce.

Het doel van alle therapieën tegen kanker is om kankercellen te doden die snel repliceren. Daarmee worden ook de gezonde replicerende cellen, die zorgen voor de barrièrefunctie van de huid, aangetast. Ze hebben ook invloed op de mogelijkheid voor cellen om beschermende oliën en hydraterend zweet te produceren. Als deze cellen niet optimaal kunnen functioneren, of zijn vernietigd, is de huid niet in staat om het natuurlijk vermogen te behouden en kunnen er ontstekingen optreden die voor een beschadigde huid kunnen zorgen. De huid wordt dun, kwetsbaar en is meer vatbaar voor infecties en irriterende stoffen.

Voordelen van het gebruik Epionce tijdens kankertherapie

Epionce is de perfecte oplossing om u voor te bereiden en de barrièrefunctie van de huid te verbeteren vóór, tijdens en na de behandeling van kanker. Het verlicht roodheid, zwellingen en blaarvorming tijdens de behandeling, terwijl het pigment veranderingen, droogheid en jeuk na de behandeling vermindert.

Door gebruik van een ontstekingsremmend product en Barrier Repair systeem van Epionce kan de barrièrefunctie van de huid worden verbeterd en het effect die kankertherapie kan hebben op de huid worden verminderd.