banner_hialurox_laser_groot

Koude Diode Laser

Medical Beauty Center beschikt over een koude diode laser die in combinatie met bepaalde werkstoffen revolutionaire effecten kan bereiken op het vlak van anti-ageing, lichaam en acne.

1. HIALUROX ANTI-AGEING laser system

Wat kan Hialurox Anti-Ageing voor u betekenen?
Hialurox Anti-Ageing is een exclusieve behandeling waarbij de werking van een koude diode laser gecombineerd wordt met hyaluronzuur, waardoor de jeugdigheid van de huid herwonnen wordt. Het is uitermate geschikt als anti-rimpel behandeling.

Een koude diode laser?
De professionele Hialurox Anti-Ageing laser is specifiek ontworpen om het weefsel te repareren en het hyaluronzuur diep binnen de huid het werk te laten doen. De koude laser betekent optimaal comfort. Doordat er geen warmte vrij komt is de behandeling aangenaam en is schade aan de huid uitgesloten.

Wat doet Hyaluronzuur voor de huid?
Hyaluronzuur is een medisch-cosmetisch werkzaam bestanddeel. Het hyaluronzuur wat gebruikt wordt binnen de Hialurox behandeling is bio-technologisch bewerkt. Hierdoor is het hyaluronzuur gefragmenteerd en ingekapseld in kristallen nanospheres. Door deze bewerking kunnen de werkzame bestanddelen diep indringen binnen de huid, daar waar de anti-ageing resultaten verkregen kunnen worden. Het natuurlijke verlies van elasticiteit en stevigheid wordt hersteld, zodat een jeugdige uitstraling voor iedereen haalbaar is!

Wat houdt de behandeling in?
De Hialurox treatment wordt aangeraden om als kuur te ondergaan. Voor maximaal resultaat worden 6 behandelingen aangeraden, tweemaal per week. Elke behandeling start met reiniging en peeling van de huid, voordat de Hyaluronic Nanosphere Crystal Gel wordt aangebracht. Dit kostbare ingrediënt wordt diep in de lederhuid gepenetreerd met behulp van de koude laser. Een volgende stap voor een mooie jeugdige huid is een zuurstof verrijkend masker met actieve carbon. De behandeling wordt afgesloten met Hialurox Life Complex een regenereert product die speciaal ontworpen is om de verzorging ook thuis voort te zetten.

Zijn de resultaten direct zichtbaar?
Het resultaat van de Hialurox Anti-Ageing treatment is zichtbaar na de eerste behandeling en zal zichtbaarder worden naarmate de dagen en weken verstrijken. Een belangrijke reden hiervan is dat de hyaluronzuur diep in de huid (tot in de lederhuid) ingesluisd wordt, waardoor de productie van huideigen hyaluronzuur en het celmetabolisme gestimuleerd wordt. Met hele simpele woorden, de behandeling helpt nieuwe cellen creëren en bevordert het lichaamseigen collageen en elastine!

Hoe lang blijft het effect?
Het resultaat van de behandeling in kuurvorm is direct zicht- en voelbaar tot 6 maanden na de behandeling.

 

 

2. HIALUROX BODY TREATMENT : body modeling system with forskohlin nano-lpd’s

Wat kan de Hialurox Body Treatment voor u betekenen?
Hialurox Body treatment is een figuur shapende en lokaal vet reducerende behandeling. De koude laser werkt in complete synergie met het actieve bestanddeel Forskohlii, welke een lipolytische en anti-cellulite werking heeft.

Een koude diode laser?
De professionele Hialurox laser is specifiek ontworpen om de Hialurox producten daar te laten werken waar er resultaat behaald kan worden. Het hoofd bestanddeel Forskolii is biotechnologisch bewerkt. Hierdoor is het bestanddeel gefragmenteerd en ingekapseld in kristallen nanospheres. Door deze bewerking kunnen de werkzame bestanddelen diep indringen binnen de huid, zodat binnen de adipocyten cellen de vetopslag afgebroken wordt. Door het gebruik van de koude laser wordt dit proces diep in de hypodermis voortgezet, waardoor er een maximaal resultaat behaald kan worden.
Wat doet Forskohlii?
De Forskohlii is een actief ingrediënt dat zijn oorsprong vind in de traditionele Indiase en Ayurvedische geneeskunde. Het belangrijkste kenmerk is de hoge lipolytische (vet afbrekende) kracht. Forskohlii stimuleert de lipolytische werking en de vetsynthese in de adipocyten (adipocyten bevinden zich in de hypodermis en zijn de opslagcellen die zijn geprogrammeerd om overtollige voedingsstoffen die het lichaam niet heeft gebruikt, op te slaan in de vorm van vet). Forskohlii is een doelmatig werkzaam bestanddeel in anti-cellulite behandelingen en in gewicht verliezende programma’s.

Wat houdt de behandeling in?
Hialurox Body Treatment kan als kuur ondergaan worden (6 tot 8 behandelingen). Voor maximaal resultaat valt het aan te bevelen om de behandelingen 2 a 3 keer per week te ondergaan. Elke behandeling begint met een peeling van de huid. Daarna wordt samen met u bepaald welke zone behandeld wordt. Deze zone wordt met de koude laser behandeld waarna de professionele lipiden reducerende Hialurox Body Complex Cream wordt aangebracht. Het ingrediënt wordt diep in de huid gepenetreerd door middel van de koude laser. Als afsluiting en om het resultaat te versterken worden er lymfedrainerende grepen gebruikt. Als aanvulling op de behandeling wordt aangeraden om thuis de Hialurox Body Complex Daily Action Cream te gebruiken.

Hoe lang blijft het resultaat?
De resultaten na een Hialurox Body Treatment zijn zichtbaarder naarmate de behandelingen herhaald worden. Sterk aan te raden is om de behandelingen meerdere malen te herhalen om het maximale resultaat te behalen.

3. Hialurox Acne treatment