Injectables

Botox injectables (Allergan)

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. Met botox injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

Heeft u last van overmatig zweten, tandenknarsen of migraine? Ook dan kan een behandeling met botox uitkomst bieden. Mee informatie over de behandelingen leest u op deze pagina.

 

Bij Medical Beauty Center staat kwaliteit en veiligheid op nummer 1!

U wordt behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van botuline toxine van het merk Allergan.

 

Veilig, deskundig en betrouwbaar – KNMG erkende cosmetische arts

Bij Medical Beauty Center worden de botox behandelingen uitgevoerd in onze kliniek te Hoogerheide door drs. Raymond de Zeeuw.

Sinds 2019 is dr. de Zeeuw officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Hij is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben is hij lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Allergan is een van de drie veilige en geregistreerde botuline-toxine merken.

Kenmerken van Allergan

Bewezen veilig en betrouwbaar product. Lange werkzaamheid

Uitstekend geschikt voor de behandeling van rimpels en overmatig zweten

Hoge klanttevredenheid (97% van de klanten kiest bij een vervolgbehandeling voor Allergan©)

Langdurige werkzaamheid (gemiddeld drie tot wel maximaal vijf maanden)

 

Meest gestelde vragen :

Botox kan worden toegepast om uw dynamische rimpels te doen afnemen. Echter werkt botox op een andere wijze als bijvoorbeeld een filler, wat eveneens kan worden gebruikt om rimpels te verminderen.

Als we ouder worden ontstaan er rimpels en dan met name op die plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk (dus niet permanent!) minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet kunnen samentrekken, blijft de huid ontspannen en zal de rimpel minder zichtbaar zijn. U zult na enkele maanden na de botox behandeling zien dat de spieractiviteit zich weer volledig herstelt. Bij regelmatige behandeling met botox blijft de stof wel langer actief. Maar het resultaat is dus nooit blijvend.

 

 

Botox bij expressie rimpels

Tijdens het eerste consult wordt geluisterd naar uw wensen en de verwachtingen van de behandeling. Na deze anamnese en onderzoek van uw gelaat wordt een advies gegeven wat tot het beste resultaat zou kunnen leiden.

Indien botox wordt geadviseerd dient u er rekening mee te houden dat een vervolgbehandeling voor u nodig blijft, aangezien de werking van botox tijdelijk is.

Een botox behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Met een heel klein naaldje wordt botox in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk.

Botox tegen overmatig transpireren

Een inspuiting met botox in de huid leidt tot een ongeveer 95% reductie in de zweetproductie. De botox behandeling heeft nagenoeg geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie blijft intact.

Tijdens de botox behandeling worden in het gebied om de 1-2 centimeter kleine oppervlakkige injecties gegeven. De meeste cliënten ervaren de injecties met botox niet als pijnlijk en ondergaan de behandeling zonder verdoving.

 

Botox is bij uitstek geschikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht waar de mimiek het sterkste is, waaronder de fronsrimpel, de rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes.

Een andere toepassing van botox is een botox behandeling tegen overmatige transpiratie. Overmatig transpireren (hyperhidrosis) komt veelvuldig voor, dit kan vooral merkbaar zijn onder de oksels maar bijvoorbeeld ook het aan de handen of voeten.

Effect na een botox behandeling

Enkele dagen na de botox behandeling begint de botox te werken en neemt de spieractiviteit af. Na twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn veel minder diep en de huid zal op termijn steeds gladder worden. Het effect van een botox behandeling blijft gemiddeld drie tot vijf maanden zichtbaar. Vaak is het zo dat na meerdere botox behandelingen het effect langer aanhoudt. Om het gewenste resultaat te behouden hebben de meeste mensen om de drie tot zes maanden botox behandelingen nodig.

Effect van Botox behandeling tegen overmatige transpiratie

Na ongeveer vijf dagen is het effect van de botox al enigszins merkbaar. Na twee weken is de zweetproductie maximaal gereduceerd. Mocht een stukje van het behandelde gebied onvoldoende reageren, kan er zo nodig een correctie worden uitgevoerd

De werkingsduur van de behandeling verschilt van persoon tot persoon, gemiddeld drie tot negen maanden. De botox behandeling kan daarna probleemloos worden herhaald.

Veilig, deskundig en betrouwbaar – KNMG erkende cosmetische arts

Bij Medical Beauty Center worden de botox behandelingen uitgevoerd in onze kliniek te Hoogerheide door drs. Raymond de Zeeuw.

Sinds 2019 is dr. de Zeeuw officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Hij is BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben is hij lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Botox bij expressie rimpels

Na de botox behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken, echter verdwijnt dit doorgaans binnen een half uur tot een uur. De botox werkt alleen op de behandelde spier en niet op de rest van het lichaam, waardoor deze behandelingen relatief ongevaarlijk zijn. Er komen vrijwel nooit bijwerkingen voor.

De eerste twee tot vier uur na een botox behandeling moeten de behandelde spieren veel worden aangespannen, dus u wordt aangeraden bijvoorbeeld veel te fronsen of het voorhoofd op te trekken, maar dat hangt dus af van het behandelde gebied.

Ga de eerste paar uur na de botox behandeling niet liggen of bukken, maar hou het hoofd zo veel mogelijk rechtop. Make-up of crème mag een uur na de botox behandeling worden gebruikt. Vermijd intensieve druk of massage van het behandelde gebied de eerste dagen na de botox behandeling.

Botox tegen overmatig transpireren

Na de botox behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken, echter verdwijnt dit doorgaans binnen een half uur tot een uur. De botox werkt in op de zweetkliertjes en niet spierniveau of op de rest van het lichaam, waardoor deze behandeling relatief ongevaarlijk is. Er komen vrijwel nooit bijwerkingen voor. Incidenteel een blauw plekje.

De eerste twee dagen na een botox behandeling adviseren we niet te masseren of wrijven in het behandelde gebied. Daarnaast mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten of een bezoek brengen aan de sauna of zonnebank.

Botoxbehandelingen

Rimpels/fronslijnen/kraaienpootjes/voorhoofdslijnen/lift wenkbrauwen/tandenknarsen

OmschrijvingTarief
1 zone180,00
2 zones309,00
3 zones409,00
halve zone90,00

Overmatig transpireren

Oksels/handen/voeten

OmschrijvingTarief
Hyperhidrosis 50U375,00
Hyperhidrosis 100U475,00

Botox fronslijnen voor en na

Botox fronslijnen voor en na

Botox fronslijnen voor en na

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!