Banner_Dermalux_Triwave_DM_groot

Medisch LED Licht

Laat u behandelen met het meest krachtige, medische LED fototherapeutische apparaat ter wereld!

De Dermalux Tri-Wave MD is een baanbrekend medisch apparaat met gepatenteerde led-technologie voor de meest geavanceerde fototherapeutische en fotodynamische behandelingen in de wereldwijde markt voor medische esthetiek. Medisch CE gecertificeerd (Certificaat nr. 660675).

Dermalux MD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Led-fototherapie van Dermalux® is een veelzijdige behandeling die kan worden toegepast bij alle behandelprogramma’s voor huidproblemen, al dan niet leeftijd gerelateerd, voor corrigerende en preventieve doeleinden en voor onderhoud van de huid:

– om de huid te versterken en voor te bereiden op invasieve en ablatieve procedures;

– in combinatie met een al bestaande huidbehandeling om de resultaten te verbeteren en te versnellen;

– als nabehandelingsprocedure om roodheid en irritatie te kalmeren;

– als een doorlopende behandeling voor de gezondheid en het onderhoud van de huid

 

Dermalux®-systemen gebruiken alleen klinisch bewezen golflengten die worden geleverd met de geoptimaliseerde intensiteit en dosis voor effectieve fotobiomodulatie van doelcellen en huidweefsel, met bewezen resultaten.

Technologie

LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv. de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen ervan.
Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.

Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Voor Fotodynamische Therapie (PDT) wordt het LED-licht ingezet om de huid te behandelen voor medische indicaties nadat deze fotosensitief werd gemaakt door middel van een product dat op de huid wordt aangebracht. Uniek aan Dermalux is dat PDT kan worden toegepast met de drie klinische golflengtes, nl rood (633nm), blauw (415nm) en NIR (830nm) of een combinatie ervan afhankelijk van de diepte van de laesie en de aard van de problematiek. We behandelen onder andere actinische (solar) keratosis, acné vulgaris, cystische acné, Bowens disease, oppervlakkig basaal of squamous celcarcinoom, psoriasis, scleroderma,…

Dermalux Triwave MD

Voor het uitvoeren van deze behandelingen gebruiken wij de Dermalux Triwave MD.

De Dermalux Tri-Wave MD is een baanbrekend medisch apparaat met gepatenteerde led-technologie voor de meest geavanceerde fototherapeutische en fotodynamische behandelingen in de wereldwijde markt voor medische esthetiek.

Hoe werkt het ?

 

Resultaten – Foto’s voor en na.

 

Acne voor – en na.

LED acne casus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandeling alleen met Dermalux: gecombineerd rood , blauwe & NIR
Totaal 10 behandelingen: 2 sessies per week gedurende 3 weken en 1 sessie per week gedurende 4 weken

 

Huidverjonging.

Casus 1.

Huidverjonging

 

 

 

 

 

 

Casus 2.

LED huidverjonging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandeling alleen met Dermalux: gecombineerd rood & NIR
Totaal 12 behandelingen: 2 sessies per week gedurende 4 weken en 1 sessie per week gedurende vier weken

Brandwonden voor – en na.

Before and After Scald Burn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pigmentatie voor – en na

Casus 1.

LED-pigmentatie voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casus 2.

LED-pigmentatie voor en na voorbeeld 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roodheid voor – en na

Casus 1.

B&A redness face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casus 2.

Redness Before and After

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevoelige huid – Dermatitis

Dermatitis voor en na 2 maanden LED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Psoriasis

Psoriasis voor - en na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golflengtes

Dermalux®-systemen gebruiken alleen klinisch bewezen golflengten die worden geleverd met de geoptimaliseerde intensiteit en dosis voor effectieve fotobiomodulatie van doelcellen en huidweefsel, met bewezen resultaten.

Dermalux® Blauw 415 nm

Blauw licht bestrijdt onvolkomenheden door de bacteriën te vernietigen die de vlekken veroorzaken. Blauw licht draagt ook bij aan het voorkomen van puistjes.

Blootstelling van p.acnes-bacterie (Propionibacterium acnes) aan blauw licht bij 415 nm zorgt voor een fotodynamische reactie die resulteert in vernietiging van de bacterie. Blauw licht helpt ook om de talgproductie in evenwicht te brengen en de helderheid van de huid te verbeteren. De Dermalux® Tri-Wave-behandeling wordt toegepast in combinatie met rood en onzichtbaar infrarood licht en biedt verbeterde resultaten bij het bestrijden van onvolkomenheden. Het is ook een uitstekende keuze als nabehandelingsprocedure om uitbraken te minimaliseren en roodheid te verminderen.

 

– Bestrijdt onvolkomenheden zonder dat irritatie ontstaat

– Helpt gevoelige huidgebieden te herkennen

– Brengt olieproductie in evenwicht

– Verbetert de helderheid van de huid

 

Dermalux® Rood 633 nm

Verjongend rood licht versnelt celvernieuwing en -herstel en stimuleert de collageen- en elastinesynthese, voor een gladdere, stevigere huid.

Het is klinisch bewezen dat blootstelling aan rood licht op 633 nm de natuurlijke vorm van cellulaire energie (ATP) van het lichaam verhoogt, wat vervolgens cellen weer een kickstart geeft om sneller te regenereren. Rood licht wordt krachtig geabsorbeerd door fibroblasten, waardoor de collageen- en elastinesynthese wordt verhoogd en de natuurlijke hydratatieniveaus een boost krijgen. Het verbetert ook de bloedstroom, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en het lymfesysteem wordt aangezet om gifstoffen te verwijderen. Rood licht biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: de huid voelt gehydrateerd en vol aan en straalt weer.

 

– Verhoogt de collageen- en elastinesynthese

– Vermindert fijne lijntjes

– Verbetert de teint en textuur

– Verhoogt de natuurlijke hydratatie

– Stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel

– Revitaliseert en herstelt de uitstraling van de huid

 

Dermalux® onzichtbaar infrarood 830 nm

Herstellend onzichtbaar infrarood licht is de golflengte die het diepst wordt geabsorbeerd en werkt synergetisch met rood licht voor optimale verjongingsresultaten.

Blootstelling aan onzichtbaar infrarood licht bij 830 nm activeert ontstekingsremmende processen van de huid, zodat het herstel versnelt en irritatie en roodheid vermindert. Onzichtbaar infrarood licht zorgt voor de opbouw van kracht en integriteit voor de gevoelige, door het milieu beschadigde huid. Het is ook klinisch effectief bij de behandeling van ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

 

– Geavanceerde huidverjonging

– Verlicht roodheid en irritatie

– Vermindert pigmentatie

– Bevordert een gezonde huid

– Ideaal voor de zeer gevoelige huid

 

Dermalux® Tri-Wave-therapie

Uniek voor Dermalux® is dat het systeem in staat is deze nuttige golflengten zowel als individuele behandelingen als gelijktijdig af te leveren, om in één sessie meerdere indicaties aan te pakken en geavanceerde resultaten te behalen. Dit principe maakt tevens een aanpak op maat mogelijk en zorgt ervoor dat het bereik van beschikbare behandelopties wordt uitgebreid en in een kortere behandeltijd superieure resultaten kunnen worden behaald.

 

– Gericht op meerdere indicaties in één sessie

– Verhoogt de effectiviteit en versnelt de resultaten

– Breidt het bereik van behandelopties uit

– Maakt een behandelingsbenadering op maat mogelijk

 

Tarieven

LED Dermalux MD                                                         20 min                         € 59.50

LED Dermalux MD tijdens behandeling                          10 min                         € 29.50