mbc_banner_facelite_groot_01

Led lichttherapie

LEDLicht therapie is in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA om de genezing van wonden en weefselgroei in de ruimte te bevorderen.

LED (Light Emitting Diode) technologie is snel bekend geworden als één van de niet-invasieve en meest effectieve manieren ter ondersteuning van huidverjonging en herstel van de huid. Het is een lichttherapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Een methode voor bestrijding van acne, maar ook voor verbetering van een verslapte huid en fijne rimpels en lijntjes.

Bij ons is het mogelijk de behandelingen te combineren met Led lichttherapie.  Tijdens de lichtbehandeling kunnen actieve serums op de huid worden aangebracht.
De behandeling is absoluut niet pijnlijk en geeft zelfs een ontspannend gevoel. Het is ook mogelijk te kuren en aparte behandelingen te ondergaan met ledlicht. Er zijn verschillende lichttherapie kuren variërend van 3 tot 10 behandelingen die, afhankelijk van de indicatie, 1 à 2 keer per week worden uitgevoerd. Een gemiddelde behandeling duurt 30 minuten. Tijdens de behandeling bedraagt de gemiddelde tijd ongeveer 10 a 15 minuten.

Ook is het mogelijk de therapie thuis verder door te zetten i.c.m. specifieke huidproducten met het LED licht masker van Omnilux Medical. Dit masker kan u aanschaffen in ons instituut of via onze webwinkel .

Klik hier om het LED lichtmasker van OMNILUX MEDICAL voor thuisgebruik te bestellen!

LEDLicht therapie kan worden toegepast in een kuur met verschillende kleuren om de huidstructuur te verbeteren, de vochtbalans te herstellen, fibroblasten te stimuleren tot vorming van collageen, vrije radicalen te neutraliseren en daarmee een algemene huidverbetering te bewerkstelligen. Door de verbeterde doorbloeding komt er meer zuurstof en voedingsstof in de bovenste huidlagen met alle positieve effecten als gevolg daarvan. De huidporiën worden fijner, de huid krijgt een egale teint, het oppervlak wordt gladder en zachter, fijne lijntjes verdwijnen en de huid wordt iets strakker. Ook elastose (huidverslapping door zonbeschadiging) en actinische keratose (kleine rode schilferige vlekjes) verbeteren door de behandeling.Voor serieuze huidproblemen wordt LEDLicht therapie gecombineerd met bepaalde huidverzorgingsproducten.

Meer informatie of gratis intake gesprek ? Bel dan 0164-652187 of email info@medicalbeautycenter.nl!

Bekijk hieronder de video over het thuisgebruik!