mbc_banner_skinpen_groot

Micro Needling

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Dit is uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties SkinPen

 

SkinPen behandeling kan voor vele indicaties worden ingezet:

 

–  (Acné) littekens

–   Fijne lijntjes

–   Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)

–   Doffe huid

–   Grove huidstructuur

–   Striae / striemen

–   Vergrote poriën

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Resultaten voor – en na

SkinPen - Before and After2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SkinPen - Before and After

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Before and After Image4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Before and After Image6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Before and After Image7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Before and After Image