banner_pmu_groot

Medische tatoeage en PMU

Niet van echt te onderscheiden… !

Door uitsluitend te werken met de  laatste nieuwe technieken, apparatuur en pigmenten bereiken we prachtige resultaten die bijna niet te onderscheiden zijn van echt.
We bieden zowel medische als cosmetische tatoeage en PMU aan. Welke techniek voor u meest geschikt is wordt eerst samen u bekeken en besproken tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

GGD goedgekeurd

Onze locatie en specialisten zijn goedgekeurd door de GGD. Deze vergunningen worden periodiek gecontroleerd door de GGD. Dit betekent dat u bij ons u veilig kan laten behandelen en wij aan de strengste eisen van hygiëne en nazorg voldoen. Wij werken uitsluitend met GGD goedgekeurde apparatuur en pigmenten.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en tatoeage?

Permanente make-up lijkt qua techniek veel op tatoeëren. Maar wordt in een ander huidlaag aangebracht. Een tatoeage wordt in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent en zit dus dieper dan de permanente make-up. Permanente make-up oftewel PMU wordt in de lederhuid (de huid onder de opperhuid) geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent in tegenstelling tot een tattoeage. De tijd dat de permanente make-up blijft zitten varieert van persoon tot persoon. Hoe lang permanente make-up aanhoudt op uw huid heeft o.a. te maken met de celvernieuwing van de huid, maar ook door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. Voor een mooi en blijvend resultaat adviseren wij 1x per jaar uw permanente make-up te laten bijwerken. Hiervoor bieden we speciale prijzen aan.

Wij zijn gespecialiseerd in beide technieken en kunnen u daar uitgebreid over adviseren tijdens het intake gesprek.

Medische tatoeage en PMU – samenwerking met omliggende ziekenhuizen

Voor medische tatoeage werken we samen met ziekenhuizen uit de regio o.a. plastische chirurgie van het Amphia Ziekenhuis voor tepelhofpigmentatie na borstreconstructie.

Medische tatoeage en PMU  is gericht op het camoufleren of herstellen van aandoeningen met een medische oorzaak. Denk aan;

– tepelreconstructies
– liplijncorrectie bij een hazenlip (schisis)
– aanbrengen wenkbrauwen na haaruitval (o.a. alopecia areata)
– hypopigmentatie (te weinig pigment)
– littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)
– andere kleurafwijkingen in de huid.Voor informatie over de symptomen en het ontstaan van hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens en andere kleurafwijkingen, kunt u onze pagina’s over pigmentstoornissen en littekens raadplegen.t

Cosmetische tatoeage en PMU

Ook kan u terecht bij ons voor de tatoeage en PMU van uw wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Hierbij maken we gebruik van de laatste nieuwe technieken zoals

– 3D Hairstroke Techniek, 3D Hairstroke Techniek met poeder schaduw, 3D Poeder Schaduw Techniek, 3D Microblading Techniek (wenkbrauwen)
– Lip contour/full lips (lippen)
– eyeliner normaal en extreme/advanced eyeliners (ogen)