banner_pmu_mogelijkheden_groot

Cosmetische PMU en tatoeage

Niet van echt te onderscheiden …

Welke techniek is het beste om toe te passen voor mooie wenkbrauwen? Het antwoord is dat er geen methode is die superieur is aan de andere methode. De verschillende methodes zorgen voor een verschillende look. Het is dus belangrijk om te kijken naar wat het beste bij jouw gezicht past.

Wenkbrauwen

Voor het verkrijgen van een zo natuurlijk mogelijk effect zijn er diverse technieken mogelijk afhankelijk van uw huid en wensen.

– 3D Hairstroke Techniek: een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk nieuw opgebouwd door het nabootsen van verschillende tinten haartjes die in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden. Zo wordt er een zeer natuurlijk hairstroke effect gecreëerd.  Het resultaat is verbluffend natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Deze techniek is ook heel goed toepasbaar bij haarverlies door ziekten, als Alopecia Areata of kanker.

Uitermate geschikt voor diegene die een uiterste natuurlijke en zachte wenkbrauw nastreven.

– 3D Hairstroke Techniek met poeder schaduw: de ultieme en meest natuurlijke techniek voor de allermooiste wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt de wenkbrauw eerst opgebouwd met ultradunne haartjes in verschillende tinten en een bepaald 3D patroon. Om de wenkbrauw voller en poederachtiger te laten lijken, wordt er een zachte schaduw aangebracht daar waar de wenkbrauw meer body nodig heeft. Zeer geschikt voor hen die een natuurlijke wenkbrauw nastreven die wat meer karakter geeft dan enkel de 3D Hairstrokes.

– 3D Poeder Schaduw Techniek: een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige, geschaduwde wenkbrauwen in enkele tinten waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Voor klanten waarbij 3D hairstrokes niet of minder geschikt is.

– 3D Microblading Techniek: een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. De enige manuele methode waarbij met kleine micromesjes handmatig verschillende tinten haartjes in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden teneinde een zeer natuurlijk hairstroke effect te creëren. Zeer geschikt voor dames met een stevigere huid die zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen nastreven.

 

Eyeliner

 

Lippen

 

Tijdens en na de behandeling 3D Hairstroke van een wenkbrauw.

Tijdens en 2 weken na behandeling van Full Lips behandeling.

Voorbeelden eyeliner en eyeliner met oogschaduw na de behandeling.