banner_pmu_werkwijze_groot

Werkwijze

 

Bij Medical Beauty Center nemen wij de tijd voor u!

Bij ons wordt het aanbrengen van een medische of cosmetische permanente make-up of een tatoeage zorgvuldig uitgevoerd in overleg met u.

Intake

We bieden zowel tatoeage als PMU aan. Welke techniek voor u het meest geschikt is wordt eerst bekeken en besproken tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Daarna volgt pas de behandeling.

We bespreken de mogelijkheden, laten diverse voorbeelden zien en bespreken met u het verloop van de behandeling inclusief de nazorg. Tijdens het intake gesprek wordt ook aandacht geschonken aan het toestemmingsformulier (informed consent) en de wettelijk verplichte informatie.

Behandeling en retouche

De behandeling volgt enige tijd later. Als 1 behandeling niet volstaat dan volgt eventueel ook een tweede zogenaamde retouche behandeling. Bij de retouche behandeling worden kleuren en pigmentatie eventueel nog bijgesteld zodat u de komende jaren kan genieten van een prachtig resultaat!

Nazorg

Na de behandeling krijgt u duidelijke en eenvoudige instructies mee naar huis. Als u onverhoopt toch nog vragen hebt dan kan u altijd contact met ons opnemen.

 

GGD vergunning voor veilig tatoeëren en PMU

Hygiëne is heel belangrijk bij het aanbrengen van een permanente make-up of uitvoeren van een tatoeage en sinds 1 juni 2007 mag permanente make up uitsluitend aangebracht worden door instituten met een GGD-vergunning. Medical Beauty Center werkt volgens de hygiënerichtlijnen voor permanente make-up van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

De tatoeage of de permanent make-up brengen wij aan door middel van specialistisch apparaten die door de GGD goedgekeurd zijn. Deze bevatten een pen met zeer dunne, steriele naaldjes. De pigmenten, die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit, worden middels de pen met hygiënemodule in de huid aangebracht. Na gebruik wordt de module met naaldjes weggegooid.

Medical Beauty Center is het bezit van de GGD-vergunning. Er wordt dus gewerkt volgens de strenge richtlijnen op het gebied van voorlichting, hygiëne, veiligheid en nazorg!

Ziekenhuis

Voor medische pigmentatie werken wij zowel in het ziekenhuis als in onze instituut te Hoogerheide. Aan u de keuze wat u het prettigst vindt!