mbc_banner_needle_concept_u225_groot

Skininjector U225

U225® Intradermale injector

Met deze intradermale injector kun je skinboosters toedienen op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Plezierig voor je cliënt, prettig voor jou.  Deze methode heeft het collageenactiverende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS®-Inject-vloeistoffen kun je met deze injector ook XL-Hair® (haargroeistimulatie ) en PRP appliceren.