banner_plasma_ooglift

Plasmamedical ooglift

Altijd al een ooglift gewild, maar nooit de stap durven nemen?

Liften van de bovenste oogleden met Plasmamedical is een unieke, revolutionaire en veilige behandeling voor het liften van de bovenste oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Plasmamedical – behandeling heeft bovendien een relatief korte hersteltijd. Deze techniek geeft uw oogleden een mooi en liftend geheel. Ook kunnen we de bovenlip rimpels, kraaienpootjes, neuslippen plooi, acne-littekens en vochtwallen onder de ogen behandelen.

 

Plasmamedical_1plasmamedical_2

 

Hoe vaak kijk je niet naar jezelf in de spiegel en erger je jezelf aan je oogleden, de streepjescode op je bovenlip of andere rimpels? Waarom zou je er dan niet wat aan laten doen? Dat kan nu met de Plasma ooglift techniek.

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken we samen of je in aanmerking komt voor deze behandeling en wat de mogelijkheden zijn.

Wat is Plasma?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasmamedical wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf.

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Deze plasmavonk zorgt ervoor, dat de vezels die zich in de dieper gelegen huidlaag bevinden, samentrekken. Dit geeft een onmiddellijke verstrakking die ook meteen zichtbaar is.

Plasmamedical behandeltechniek:

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenste oogleden.

Met de Plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

plasmamedical_3.pngplasmamedical_3.png

 

Nadat er een verdovende crème is aangebracht en ca 20 minuten is ingewerkt gaan we heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.

Uw huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft uw oogleden een mooi en liftend geheel.

Video voorbeeld van de behandeling van onze patient;

 

 

Voordelen van de Plasmamedical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven –en onderoogleden. In sommige gevallen kan echter een nabehandeling nodig zijn.
  Afhankelijk van het huidoverschot of  de diepte van de rimpels
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Contra indicaties:

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Diabetes

 

Voorbeeld resultaat van onze patiënt voor, tijdens en 7 dagen na de behandeling:

 

Plasma ooglift

 

Behandelprijzen :

Plasma Boven ooglid 60 min € 375.00
Plasma Fibromen/ Wratjes 30 min € 75.00
Plasma Hals afhankelijk oppervlak 75 min € 425.00
Plasma Kraaienpootjes v.a. tot €375.00 60 min € 275.00
Plasma Litteken 45 min € 125.00
Plasma Nabehandeling kort 30 min € 100.00
Plasma Nabehandeling Lang 60 min € 150.00
Plasma Neuslippenplooi 60 min € 375.00
Plasma Onder ooglid (vochtwallen) 60 min € 375.00
Plasma Pigmentvlekken vanaf 45 min € 125.00
Plasma Rimpels wangen groot 75 min € 425.00
Plasma Rokerslijntje/mondrimpels 60 min € 325.00
Plasma Wangen groot gebied 75 min € 425.00
Plasma wangen klein 45 min € 225.00

 

Plasmamedical nazorg

Na een Plasmamedical behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast kan zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen.

Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kan soms langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt kunnen ontstekingsremmers zoals Ibuprofen verlichting geven.

Een pijnstiller zoals Paracetamol of Finimal 2x 500 mg mag uiteraard ook.

Direct na de behandeling brengen wij een speciale crème aan die prettig aanvoelt, maar ook wond herstellend en antibacterieel werkt.

Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 2 dagen aanhouden. Koelen met water of een natte washand werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallenvoorkomen.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven). Deze korstjes houden ongeveer 4 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, echter zwemmen en sauna raden wij sterk af. Na 48 uur mag u camouflage aanbrengen.

Als uw huid weer is genezen na ca 7 a 8 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème om zonnebrand te voorkomen. De huid blijft zeker tot 3 maanden na de behandeling gevoelig hiervoor.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een nabehandeling nodig voor een mooi resultaat afhankelijk van het huidoverschot of  de diepte van de rimpels. Deze behandeling kan na circa 6 maanden.

 

Wanneer u deze nazorginstructies goed opvolgt, werkt dit mee aan een snel herstel van uw huid.

Heeft u toch nog vragen neemt u dan contact met ons op.