Banner_Skinboosters_groot_2

RRS®-Inject skinboosters

RS®-Inject skinboosters voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geregistreerd als CE klasse III-injectable. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten met een synergetische werking. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met ieder hun eigen doel die hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie bevatten.

Skinboosters worden door middel van oppervlakkige injecties in de huid gebracht met de intradermale skininjector U225.  Een behandelplan met RRS®-Inject skinboosters bestaat uit 4 tot 6 behandelsessies met een interval van 1-2 weken, waarna een zichtbaar en langdurig resultaat wordt verkregen.

RRS staat voor Repairs | Refills | Stimulates

Ingrediënten en hun werking
Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn microrimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden, is aanvulling c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader.

Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en daarom ook de basis (niet-gecrosslinkt en van biotechnische oorsprong) van de RRS®-Inject skinboosters. Aanvulling met een specifiek biorevitalisatiecomplex helpt de huid te voeden of te verstrakken of, in het geval van XL-Hair®, de haarfollikels te stimuleren.

De Skinboosters RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectableproducten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie.

RRS-overview-pie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– De Hyalift®-lijn voor een hoge dosis hyaluronzuur
– De Sillisorg-lijn voor een sterke collageenstimulatie.

Skinboosters voor een specifieke indicatie:

– RRS® HA Whitening bij pigmentproblemen

– RRS® HA Eyes bij vochtwallen en donkere kringen onder de ogen

Skinboosters voor een specifieke indicatie:

– XL Hair® voor mannen en vrouwen met haarverlies.

Skinboosters specifiek voor het lichaam :

– RRS® HA Cellutrix voor cellulite en

– RRS® HA Strimatrix voor de behandeling van striae

Skinboosters passen ook prima in een combinatiebehandelplan. XL Hair® kan bijvoorbeeld de haargroei stimuleren na een haartransplantatie, en RRS® HA Cellutrix kan het resultaat van een “body shape” verder versterken. Hierdoor kunnen we een unieke combinatie met een specifiek en doelgericht behandelprotocol aanbieden.