banner_peeling_klapp_comodex

Comodex

De Comodex peeling is een nieuwe biotechnologische behandeling voor een acnetische en vette probleem huid.
De COMODEX methode werd ontwikkeld in de “Christina laboratories” op basis van de laatste techno-biologische ontwikkelingen, teneinde op een uiterst effectieve manier een vette en acne huid te behandelen

Therapeutisch doel 

Deze behandeling wordt aanbevolen voor:
– Een vette probleemhuid die kampt met onvoorziene uitbraken van acne en commedone.
– Acne huid ook voor de 30+
– Acne vulgaris
– Jeugdpuistjes
– Post-acne huid.
– Post-acne huid littekens en post-acne pigmentatievlekken.

Hoe werkt de Comodex behandeling ?

De verschillende bio-technologische ingrediënten en bestand delen die gebruikt worden in de “Commodex “ produkten werken volledig synergistisch met de huid, en werken op de huid in daar waar nodig. Dit dankzij de zeer speciale samenstelling van de volgende ingrediënten :

Tomato Ext.
Bevordert de genezing. Na onderzoek werd bewezen dat dit een natuurlijk antibiotica is. Gaat de groei van micro-organisme tegen. Reinigt het bloed en werkt celvernieuwing in de hand.
Bevat organische zuur die de huidstuctuur verbeterd, vitamine A-B die de huid balanceren en vit. C die de vrije radicalen tegenwerkt,en de aanmaak vancollageen in de hand werkt, een eigenschap die zeer belangrijk is voor de fase celvernieuwing in geval van littekens. Rijk aan lipocaine, die gekend is om zijn zeer sterke anti-vrije radicalen en betacaroten die een natuurlijke antibiotica is.

Gorgonian Corals
Genezende planten uit de oceaan. Gaan ontstekingen tegen. En werken anti-allergische zodat allergische reacties vrijwel uitgesloten worden.

Active water
Hydrolaten van exotische planten die hyperpigmentatie tegen gaan.

T.C.R. complex
Tomaten zuur gecombineerd met retinol en salicylic zuur. Bevordert de genezing, werkt een vluggere en gezondere celvernieuwing in de hand. Behandelt drie voorname oorzaken die acne in de hand werken: vermindert de afscheiding van talg, gaat verstopping van de poriën tegen en gaat uitbreiding van bacteriën tegen. Dit complex bestaande uit zuur van tomaten, salicylic zuur en retinol wordt gecombineerd in een basis die bestaat uit transcutol, een materie die een diepere behandeling in de huid toelaat.

R.P.F.
Radial Protective Favtor. Versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid. Werkt een volledige afbraak van vrije radicalen in de hand, die het immuunsysteem van de huid verzwakken. (bij een zwak immuunsysteem bestaat er een grotere mogelijkheid tot een uitbraak van acne). Bevordert de aanmaak van collageen. Bevat vit. C poly-fenolen, lipocaine, transcutol- verhoogt het effect d.m.v. een diepere behandeling in de huid.

P.C.S.
Pigment Control Factor. Complex dat bestaat uit effectieve ingredienten die een verlichting van de vlekken in de hand werkt in de diepte en ook aan de oppervlakte van de huid. Werkt de afbraak van de bestaande melanine vorming in de hand en gaat nieuwe melanine vorming tegen. Beavat Arbotine, vit.C, citrius, A.H.A. en transcutol.

De comodex peeling wordt altijd in combinatie met het ultrasound apparaat gedaan, dit om een sneller en beter resultaat te komen. De comodex peeling wordt ook wel eens in combinatie met microdermabrasie gedaan, om een sneller en intensiever behandeling te verkrijgen.