banner_peeling_klapp_fluor

Fluoroxygen+C

Therapeutisch doel

Fluoroxygen+C is een behandeling van “Christina Laboratories” ontwikkeld met de allernieuwste en verbeterde technieken op gebied van anti-ageïng in syngergie met behandeling van pigmentatievlekken en/of een algemene verlichting van de huid.

Boven de 30+ vinden we zelden huiden met een egale kleur. Onze huid wordt beschadigd door invloeden van buitenaf op dagelijkse basis, zonnestralen, pollutie, rook, fluoroscent licht, computer enz… .Veel huiden zijn ook beschadigd door acné, gebruik van medicijnen,… .Dit uit zich dan in pigmentatievlekken, waardoor we dit helaas op dagelijkse basis moeten camoufleren met make up.

Fluoroxygen+C is de ideale behandeling om tegelijkertijd verouderingsverschijnselen te bestrijden als gevolg door vrije radicalen  en tevens pigmentatievlekken én een niet-egale kleur te bestrijden.

Deze behandeling wordt aanbevolen voor:

–         Schade aangebracht door zon, pigmentatievlekken.

–         Verlies van elasticiteit van de huid

 –         Grove poriën

 –         Hyperkerastose

 –         Behandeling van kleine en diepere rimpels

 –         Hormonale pigmentatievlekken

 –         Rokershuid

 –         Post acne littekens en post acne pigmentatievlekken

 –         Verfijning van de structuur van de huid

 –         Coup d’éclat

Verloop van de behandeling

De behandeling bestaat uit zeven verschillende stappen, waarvan elke stap bestaat uit het behandelen van de pigementatievlekken en voorkomen van veroudering van de huid. Deze behandeling werd opgebouwd vanuit dermatologisch oogpunt. Dit wil zeggen dat de actieve ingrediënten gebruikt in deze behandeling van zeer hoge en dermatologische kwaliteit zijn. Deze behandeling bevat o.a. zuiver glycolisch zuur van een zeer hoge kwaliteit, die alleen in de medische sector gebruikt wordt, zuivere retinol, kojic zuur, bearberry extracten, wilde aardbei extract en vitamines A,E en C van hoge kwaliteit.

De basis van de peeling in deze behandeling ligt in een basis van polymeren, waardoor de peeling op een gecontroleerde manier in de huid penetreert, laag na laag.

30% zuivere Vitamine C werd hermetische verpakt tot het gebruik, zodat alle kwaliteiten bewaard worden tot op het moment van aanbrengen op de huid, zodat de uitwerking op de huid 100% optimaal blijft.