banner_peeling_klapp_rose

Rose de Mer

Diepe Marine Peeling op basis van zeeroos, algen en koraal. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Verstevigd de huid, verfijnt de structuur, voorkomt nieuwe vorming van cellulite en bestrijdt bestaande, en vermindert zichtbaar littekens, striae ,en pigmentatievlekken.

Natuurlijke methode om een mooiere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen.

Therapeutisch doel

Kan toegepast worden op een donkere huid, acnetische huid, droge huid, verouderde huid en saborea huid. Kan tevens toegepast worden teneinde veroudering van de huid te voorkomen en langer een jonge en jeugdige huid te behouden.

Uit welke ingredienten bestaat de behandeling van Rose de Mer en wat doen ze voor de huid?

Mengsel van ingredienten die zich bevinden in de Zeeroos, zee-algen. Het betreft 100% natuurlijke, biologische elementen. Dit mengsel heeft een fase van bevriezing en dehydratie ondergaan en is bovendien rijk aan eiwitten en calcium.
De zee is een onuitputtelijke bron voor middelen die gebruikt worden in de geneeskunde en cosmetica. Men beweert zelfs dat het plasma van de zee vergelijkbaar is met het plasma van de mens. Daarom wordt de zee soms wel “de bron van de toekomst” genoemd. Het water van de zee bevat magnesium, aminozuur, kalk, organische proteinen, mineralen en ga zo maar voort. Dit is enkel een klein gedeelte van de bestanddelen die zich in het water bevinden. In de oude geneeskunde vinden we vele referenties naar bruikbare bestanddelen die zich in het water bevinden.