banner_dermaceutic_groot_2021

Dermaceutic

Dermaceutic is opgericht voor en door dermatologen en esthetische specialisten en is een wereldwijd vooraanstaande producent van peelings toepasbaar op alle huidtypes. Melasma, acné en anti-aging kennen voor Dermaceutic geen geheimen meer. De Dermaceutic cosmeceuticals zijn vrij van parabenen en parfum, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor overgevoelige en allergische huiden.

Dermaceutic biedt diverse peelings voor diverse indicaties;

Mask Peel vo

– Vette en acné neigende huid

– Verwijde poriën, overmatige talg

 

Milk Peel voor ;

– Huidstimulatie

– Fijne lijnen, glad effect

– Verbetert de stevigheid

 

Cosmo Peel voor ;

– Pigmentvlekken (ouderdomsvlekken)

– Vermindering fijne rimpels

– Rokershuid

Cosmo Peel forte ;

Professionele peeling voor de aanpak van diepere rimpels d.m.v de optimale mix van 20% TCA + 10% Glycolzuur en 10% Phenol (pijnbestrijding). Innovatieve formule om een diepe peel op een veilige en efficiënte manier toe te passen met een mooie verstrakking en toename van het volume als resultaat.

Als anti-rimpel behandeling zeer geschikt omdat ten opzichte van de CO2 laser deze peeling toch wel iets dieper in de huid gaat – op een veilige manier – met veel minder downtime.

Mela Peel (& Forte) voor ;

– Melasma / zwangerschapsmasker

– hyperpigmentatie

Melasma behandelen we met peelings omdat deze een sterke concentratie werkstoffen bevatten die invloed hebben op het pigmentproces in de huid. Wij werken met de Mela Peel en de Mela Peel Forte van Dermaceutic., welke bij hardnekkige melasma gecombineerd worden met combinatie’s TCA 12%-15%. Een passend behandelplan wordt voorafgaand aan de behandeling gemaakt.