banner_repagen_groot

Repagen Anti-aging

Hooggeconcentreerde hoogtechnologische ingrediënten worden samengebracht in een tot hier toe uniek complex voor een krachtig ef fect. Het resultaat is sensationeel.

Al tijdens de Repagen® ANTI AGING kuur krijgt u een fijne, fluweelachtige huid. Gelaat,hals en décolleté zien er als “gestreken” uit – glad, strak en stralend!

Een verouderd huidbeeld wordt gekenmerkt door kraaienpootjes, rimpels en groeven. De vochtdepots zijn leeg, de vulstof tussen de cellen is minder aanwezig en vrije radicalen hebben de cellen aangetast.

De Repagen anti aging kuur is een kuur van 36 dagen die eigenlijk alle stoffen, die veroudering tegengaan, samengevoegd heeft. En het bijzondere van deze stoffen is, dat zij doorwerken tot in de derde huidlaag!

De zeven belangrijkste werkstoffen zijn: Hyaluronzuur, Retinol, DMAE, DHEA, ASC III, liposomen en BX (argireline, vergelijkbaar met Botox). De zeven stoffen hebben duidelijk afgebakende doelen. Ze zoeken de verzorgende plaats op en doen daar hun werk.

Onze huid bestaat uit drie huidlagen en de werking van de bovengenoemde stoffen is als volgt:

Opperhuid: Hyaluronzuur vult de vochtdepots aan en beschermt de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Retinol werkt in deze huidlaag op de verdikking van de huid en is een vrije radicalen vanger (vrije radicalen veroorzaken juist de huidveroudering ) In de basaalcellen van de huid: (basis cellen van de opperhuid) DMAE werkt celactiverend, verhoogt de levensduur der cellen en is een vrije radicalen vanger DHEA verhoogt de vitaliteit en spankracht van de huid

Lederhuid: ASC III en Retinol werken hier op de collageensynthese en toename van de elasticiteit en versteviging van de huid.

Onderhuid: BX (argireline) de werking van deze stof is te vergelijken met de werking van botox. Het vermindert de rimpeldiepte van de mimische spieren en ontspant de spiertjes. De kuur bestaat uit drie salonbehandelingen van 90 minuten iedere 12 dagen, en 5 producten voor thuisgebruik. Meteen na de eerste salon behandeling begint u thuis de producten te gebruiken, na 12 dagen volgt de tweede behandeling en weer na 12 dagen de derde. Na het beëindigen van de kuur ziet u een verbluffend resultaat. Een huid die er stralend, jonger en elastischer uitziet.

Het resultaat: De resultaten zijn sensationeel en spectaculair. Op korte termijn wordt het huidbeeld glad, strak, evenwichtig en zacht. Kortom, een jeugdig huidbeeld. De kuur mag niet meer dan 2 keer per jaar gedaan worden, maar u zult zien dat het resultaat langdurig is!