banner_coaching_groot

Zomerpeelings

Om de goede huidconditie die u heeft opgebouwd te kunnen behouden is het van belang om tijdens de zomermaanden de huid extra te voeden. Dit doen we door middel van organische peels. UVA en UVB stralen zorgen zoals u weet tijdens de zomermaanden voor een verdikking van de epidermis en activeert de pigmentcellen om pigment aan te maken.

Pink Peel tegen huidveroudering

De pink peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog sterker in dan de klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd. Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt gladder, strakker en stralender. De behandeling zorgt voor geweldige resultaten op vlak van huidveroudering. Afbraak van fibrolasten en elastine in de huid zorgt voor collageen verlies waardoor verslapping van de huid zichtbaar wordt. Behandeling in combinatie met microneedling zorgt voor een intensere behandeling.

Black Peel tegen acné

Deze black peel behandeling levert hoge concentraties anti-acné werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen. De talgproductie wordt gestabiliseerd en onzuiverheden blijven onder controle. De behandeling maakt de huid direct zacht en verfijnt de poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u de kans op verdikking van de epidermistijdens de zomermaanden. Ideaal voor de acné-gevoelige en vette, dikkere huidtypen.