banner_dreamsteam

Ultrasound

Klinische achtergrond

Doormiddel van ultrasound (geluidsgolven) worden op eenvoudige wijze enzymen, mineralen of serums dieper in de onderste lagen van de huid gebracht. De ingebrachte stoffen verbeteren de weefselactiviteit en hebben en positieve werking op de celstofwisseling. Met ons ultrasound apparaat is het bovendien mogelijk om olieën in te sluizen. Dit maakt alle vitaminen A,F,D,E en K veel dieper in de huidlaag kunnen ingebracht worden. Hierdoor wordt het effect van een behandeling vergroot.

Werking
Het ultrasound apparaat werkt met hoogfrekwente supersonische oscillatie. Er bestaan twee mogelijke toepassingen.
Allereerst, de reinigingsfunktie. In deze modus kan het apparaat zeer effectief acne, vet, korsten, bacteriën, callus en overtollige cosmetica, enz. reinigen. Het kan onzuiverheden van de epidermis grondig verwijderen. Hierdoor verkrijgt U terug een schoon en gezond gelaat.

Ten tweede, kan het ultrasound apparaat ook met hoogfrekwente supersonische oscillatie de huid verwarmen, huidvezels terug tot leven brengen en de doorbloeding van de huid bevorderen. Het kan diep in de huid vocht en (ook in olie oplosbare !) voedingsstoffen inbrengen om een gezonder en mooier gelaat te krijgen en om zwarte vlekken, acne en rimpels, enz. te verwijderen.

Behandeling

Ultrasound kan afzonderlijk of in combinatie met andere behandelingen van het instituut toegepast worden.