banner_visagie_groot

Visagie

Je hoeft geen fotomodel te zijn om er mooi uit te zien!

Schoonheid zit ‘m in kleine dingen. Een goede beautyroutine en de juiste make-up kunnen nét dat subtiele verschil betekenen, waarmee je je omgeving zult verbazen!

Make-up is een extra toevoeging  om de mooie dingen in het gezicht te accentueren en om het totaalplaatje helemaal af te maken. Wij werken met twee professioneel geschoolde en ervaren visagistes. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van professionele en gerenommeerde make-up merken zoals T.LeClerc. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder modefotografen, visagisten en topmodellen. Niet in het minst door de poeders, die nog steeds volgens de oorspronkelijke formule worden gemaakt. Zij zorgen nog steeds voor bijzondere effecten, die u met geen enkel ander merk kunt bereiken.

Onze visagistes : professioneel en vakwerk

De echte uitdaging in de visagie is volgens De School van Mieke Petiet het leren lezen van een gezicht. Een gezicht vertelt wie je bent, het vertelt over verhoudingen en vormen. En de visagist brengt door geraffineerd gebruik van kleuren en materiaal kleine veranderingen aan: verlegt accenten, corrigeert, verfijnt en versterkt, en creëert voor ieder moment een ander gezicht dat toch een eigen gezicht is. Heel natuurlijk werk!

Onze make-up merken : T.LeClerc, Maria Galland en Visign

Bij ons heeft U keuze uit drie make-up merken:

T.LeClerc

Maria Galland

Visign

Wij bieden gespecialiseerde make-up dienstverlening zoals :

Bruidsvisagie – de mooiste dag in je leven kan niet zonder een stralende make up. Natuurlijk of extreem waar je de hele dag plezier van hebt!

Make-up training – wil je advies wat goed bij jou past of iets wat je wilt veranderen maar weet je niet goed wat of hoe of wil je uitleg over de nieuw make up technieken dan is de make up training iets voor jou!

Glamour of feest make-up – gala of bruidsfeest een mooie make up kan zeker niet ontbreken. Hierbij willen we de kleuren van de jurk en de sieraden weten.De make up kan natuurlijk zijn tot avant-garde!

Dag – en avond makeup – heb je een belangrijke dag of feestje? Daar kan een mooie natuurlijke make-up niet aan ontbreken. De make-up maakt het totaal plaatje af!