banner_bruidsmakeup_groot

Bruidsvisagie

Wat kunnen wij U bieden ?

– een team van professionele visagisten die samen met jou een make-up kiezen voor de dag van je leven! Bij ons draait het om jou en je trouwdag !

– wij gebruiken uitsluitend A-merken van make-up zoals o.a. T.LeClerc en Maria Galland. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk T.LeClerc binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder modefotografen, visagisten en topmodellen. De poeders van T.LeClerc zorgen nog steeds voor bijzondere effecten, die u met geen enkel ander merk kunt bereiken.

je hoeft geen model te zijn om er mooi uit te zien op foto’s! Onze visagisten zorgen ervoor dat jij er op de foto’s uitziet als nooit tevoren. Eventuele onvolkomenheden worden behendig weggewerkt en je mooie en sterke kanten worden extra geaccentueerd. Let op veel visagisten hebben geen ervaring met het aanbrengen van make-up zodat je er ook 100% goed uitziet op je bruidsfoto’s. Onze visagisten zijn daartoe opgeleid. Tijdens de proefmake-up worden er foto’s gemaakt van diverse proef make-up zodat jij kan zien hoe je overkomt op foto’s.

overleg met kapsalon van jouw keuze zodat de make – up en het bruidskapsel optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. We adviseren je eerst het bruidskapsel uit te kiezen en daarna bij ons de make-up te laten doen.

Gelaatsbehandelingen die in kuurverband erop gericht zijn om Uw gelaat in een uitstekende conditie te krijgen voor Uw trouwdag !

 

Werkwijze

Reserveren

– Nadat je jezelf hebt aangemeld neemt een van onze professionele make-up stylisten contact met je op. De data van je trouwdatum en de proefsessie worden geboekt en je ontvangt hiervan per email een bevestiging. Eventuele vragen die je hebt worden door ons beantwoord. Als je trouwt in het hoogseizoen (mei tot en met oktober) of op een veel gewilde, populaire trouwdatum, dan raden we je aan om minimaal vier tot zes maanden van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen!

Proefsessie bruidsmake-up (duur: ongeveer 2 uur) 

Ongeveer 4 tot 8 weken voor je bruiloft vindt de proefsessie plaats. Dat kan bij Medical Beauty Center of bij je thuis.

– Tijdens de proefsessie neemt de visagiste tijd in een aangename en relaxte sfeer om samen met jou te zoeken naar de make-up die het beste past bij jouw wensen en gezicht, jouw bruidskapsel, trouwjurk en bruidsboeket! Een proefsessie duurt daarom ook ongeveer 2 uur!

– Ook letten onze visagisten erop dat er mooie  foto’s  door de fotograaf genomen kunnen worden van jouw bruidsmake-up. Let op : niet elke make up kan professioneel gefotografeerd worden. Dit vraagt opleiding en ervaring waarover veel visagisten niet beschikken!

– Wij beschikken over een ruime portfolio van door ons opgemaakte modellen maar het is handig als jezelf ook wat voorbeelden meeneemt naar de proefsessie die jou bevallen!

– Als je dat wenst kan onze visagiste ook foto’s nemen tijdens en na  de proefsessie zodat je deze nadien nog kan beoordelen en bespreken.

– op het einde van de proefsessie noteert de visagiste welke kleuren en materialen er gebruikt zijn voor jouw make-up. Hierdoor kan ze ervoor zorgen dat de make-up op je trouwdag er even schitterend uitziet als tijdens de proefsessie.

Jouw trouwdag

Op de dag van de bruiloft komt onze visagiste naar de door jouw gewenste locatie om je bruidsmake-up te verzorgen. De combinatie van een prachtig bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up zal er voor zorgen dat je je mooi voelt en je dit zal uitstralen op jouw trouwdag!

Ook is het mogelijk dat het de make-up van bijvoorbeeld je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt! Vraag ernaar tijdens het reserveringsgesprek.

 

Fotovoorbeelden uit onze portfolio

Bekijk het fotoalbum Bruidsvisagie op onze Facebook pagina en vindt ons leuk !

KLIK HIER >>

 

Bruids make-up bij Medical Beauty Center:

Bruidsvisagie op trouwdag en proefsessie                                                  € 120,-

Bruidsvisagie zonder proefsessie                                                                 € 99,-