banner_visagie

Personal coaching

Toe aan make-up advies ? Breek uit je dagelijkse routine en leer van onze make-up artists de laatste nieuwe make-up technieken!

Veel vrouwen blijven vast zitten in een routine en durven niet opeens een deel van hun gezicht (ogen of juist mond, of jukbeenderen) te benadrukken als ze dat normaal ook niet doen. Een workshop met een professionele make-up artist of een personal coaching sessie laat je zien wat er mogelijk is en wat er bij je past. En omdat je tijd neemt om te experimenteren met je make-up (en omdat je goed, persoonlijk advies krijgt) probeer je makkelijker een nieuwe look uit!

Onze workshops zijn leuk en gewild zelfs onder actrices en fotomodellen.

Belgische actrice Ianka Fleerackers over onze workshop visagie T.LeClerc :

testimonialMijn werk als actrice voor film, theater en televisie vergt ook van mijn lichaam veel energie. Ik moet er goed uitzien, en over een goede fysieke uithouding beschikken. Maar vooral mijn huid  wordt op de proef gesteld: altijd gemaquilleerd worden en werken onder spots die fel licht en warmte creëren en dan de  lens van de camera die alles ziet, elke rimpel, elke donkere vlek van vermoeidheid. Voor mijn rol destijds in de televisiereeks “Flikken” (Tros, Eén) was ik dan ook op zoek gegaan naar de juiste fond de teint voor mijn zo al zeer gevoelige huid. Via het internet kwam ik te weten dat Medical Beauty Center een workshop visagie met producten van T.LeClerc organiseerde. Meteen twee vliegen in één klap. Want als actrice wordt van mij ook verwacht dat ik mijn opwachting maak op premières en andere publieke evenementen. Op zo’n momenten is er geen visagiste die mij opmaakt en ben ik op mijn eigen kunnen aangewezen. Het geknoei met allerlei potjes zou door het volgen van deze workshop voorgoed tot het verleden behoren.

Het werd een ontzettend leuke dag: lekker alleen aan onszelf denken, allerlei potjes en kleurtjes uitproberen, en veel vragen  stellen. De visagiste van T.Leclerc gaf op al onze vragen antwoord, domme vragen bestonden er niet, en ze liet ons al doende leren. De ene helft van ons gezicht werd door haar gemaquilleerd, de andere kant was voor ons. En geloof het of niet , tegen het middageten zag iedereen er ongelooflijk goed uit! Met een simpele, heel discrete maquillage waren we allemaal mooie vrouwen die ons hadden klaargemaakt voor de lunch. Want ook op dat vlak werden we goed verzorgd. Na het eten en het geklets van vrouwen onder elkaar, gingen we verder met de avondmaquillage. Het zwaardere en  moeilijkere werk, zeg maar. Tegen het einde van de workshop waren we niet langer werkende vrouwen, maar diva’s die schrokken van het feit dat je met zwarte oogschaduw zo’n mooie resultaten kreeg. De visagiste schreef voor elk van ons alle onze gebruikte producten op, zodat we thuis nog zouden weten wat waar en wanneer.

Een heerlijke workshop was achter de rug.  Er restte ons nog één ding: thuis oefenen, oefenen en oefenen.”

 

Tarieven personal coaching

Persoonlijk make-up advies + les    tijdsduur 1,5 uur   Dag of avond            € 79,-

Workshop visagie worden het gehele jaar door georganiseerd                      € 35,-

– 21 november om 19u00  (VOL !!)

– 12 december om 19u00 (nog beperkt plaatsen)