mbc_banner_energist_ultraplus_vpl_groot

UltraPlus VPL Laser

Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van:

Permanente ontharing

Anti-aging

Couperose, Rosacea

Acné

Pigmentvlekken

 

Klassiek werden voor permanent ontharen en huidverjongingsprocedures laser- en IPL-systemen gebruikt. De traditionele IPL-systemen zijn vaak ontoereikend. De recente technologische ontwikkelingen tonen aan dat VPL™ veiliger is en betere resultaten geeft dan bestaande IPL-systemen. De Energist Ultra levert u, door middel van het unieke VPL™ systeem, de nodige energie en flexibiliteit om de beste resultaten te boeken.

Met maar liefst 840 verschillende pulsvariaties en 51J/cm² energie slaagt de Energist-Ultra waar andere IPLsystemen falen. VPL™ is dan ook het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen de unieke eigenschappen van de Energist UltraPlus VPL.

Resultaten – voor en na foto’s

1. Ontharen

ontharen oksel voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Rode vaatjes in het gezicht

rode vaatjes voor en na

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Acne

voor en na acne

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt VPL?

Lasers behandelen specifieke gedeeltes in de huid die het licht absorberen, dit gedeelte van de huid wordt chromofoor genoemd. Chromoforen zijn er in twee soorten: melanine (het pigment in zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en haarzakjes) en oxyhemoglobine (de roodheid in bloedvaten of rosacea). Specifieke golflengten in laserbehandelingen dienen deze chromoforen te vernietigen. Door bij ieder type behandeling de juiste golflengte uit te zenden, kun je met VPL Ultra Plus Energist verschillende problemen behandelen.

 

Toepassing

Ongewenste haargroei

VPL ontharing is een uiterst veilige en permanente methode om ongewenst haar op het lichaam en gezicht te verwijderen. Ongewenste haargroei op het gezicht of lichaam kan als erg vervelend worden ervaren en kan in sommige gevallen leiden tot schaamte. Overweeg de voordelen van het kunnen verminderen van scheren en harsen, dit scheelt niet alleen een hoop tijd in je dagelijkse routine, maar op de lange termijn ook in je portemonnee!

De variabele pulstechnologie maakt het behandelen van veel verschillende huidtypen en haarkleuren mogelijk. Deze laser richt zich specifiek op de haarfollikel en vernietigt de follikel zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen.

Hyperpigmentatie

De VPL richt zich op ongewenste pigmentatie in de huid en zorgt ervoor dat deze naar de oppervlakte komt. Dit zorgt voor een meer gelijkmatige en stralende teint en eliminatie van bruine vlekken, lentigines dyschromie, zonneschade en hyperpigmentatie.

Rosacea

Rosacea, roodheid, spataderen en telangiëctasieën kunnen behandeld worden met VPL. Die zorgt ervoor dat de bloedvaatjes vernauwen, bleker worden en uiteindelijk verdwijnen.

Acne

Op basis van klinisch bewijs over de werkzaamheid van blauw en rood licht voor de behandeling van acne, heeft VPL een speciaal handstuk geïntroduceerd dat de gewenste golflengte gebruikt om acne te behandelen. Deze techniek zorgt voor optimale antibacteriële en ontstekingsremmende effecten, het resultaat is een gladdere, acne-vrije en heldere huid.