banner_groot_maria_galland_spa_01

Maria Galland

Lichaam – Soin Silhouette Spa

Geniet van het nieuwe lichaamsprogramma van Maria Galland !

Met SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ en SOIN PERFORMANCE DÉTOX & ÉNERGIE kunt u kiezen uit 2 intensieve behandelingen, die zichtbare resultaten hebben voor een mooi contour. Geïnspireerd door traditionele massages die over de hele wereld van grote waarde zijn geweest, worden de meridianen in uw lichaam gestimuleerd. De behandelingen brengen de levensenergie op gang, zorgen voor een diepe ontspanning – om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen en een nieuw evenwicht te geven.

 

Spa silhouette

SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ

Beschrijving

SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ vermindert zichtbaar de gevolgen van cellulite en maakt de huid veel steviger. Een beauty programma, dat bestaat uit een zacht smeltende peeling-mousse, kostbare oliën, waardevolle essences voor afslanken en anti-cellulite, een zijdezachte lichaamsverzorging en een bijzonder crèmig lichaamsmasker met een intensief stimulerend complex van collageen en elastine, pakken het lichaam in als een cocon en verwennen het in alle opzichten. Geavanceerde massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop en het lymfestelsel, verstevigen het silhouet, brengen het figuur weer in model en zorgen ervoor dat de huid de werkstoffen beter opneemt.

Behandelduur: 90 min

 

SOIN PERFORMANCE DÉTOX & ÉNERGIE

Beschrijving

SOIN PERFORMANCE DÉTOX & ÉNERGIE is als yoga voor lichaam en geest. De behandeling geeft lichaam en geest nieuwe energie en de huid nieuwe vitaliteit en kracht. Zeer speciale oliën en essences, een zacht smeltende peelingsensatie en een zijdezachte lichaamsverzorging verwennen het lichaam gedurende de massage. Geïnspireerd door de best bewaarde traditionele massages ter wereld stimuleert u de meridianen in het lichaam. Daardoor laat u de levensenergie weer stromen en zorgt u voor diepe ontspanning – daardoor komen lichaam en ziel weer met elkaar in harmonie en zorgt u voor een nieuwe balans.

Behandelduur: 90 min

 

SOIN MASQUE MODELANT

Soin Complexe Modelant Buste

Beschrijving:

Een mooie boezem heeft een stevige, solide weefselstructuur nodig. Met de bustebehandeling van MARIA GALLAND brengt u uw decolleté in topvorm. Een glad makende peeling, een massage met zeer geconcentreerde werkstofampullen en verstevigende verzorgingsproducten verzorgen en ‘modelleren’ de borsten. Dankzij de dieptewarme van het MASQUE MODELANT wordt de opname van deze werkstoffen gestimuleerd en het resultaat geoptimaliseerd. Een verstevigende verzorgingsgel voor de borsthuid rondt de behandeling af.

Behandelduur : 45 minuten

 

Soin Complexe Modelant Mains

Beschrijving:

Handen staan de hele dag bloot aan extreme belastingen. Een belangrijke reden om bijzonder veel aandacht aan hen te besteden. SOIN MODELANT MAINS is de perfecte verzorgende behandeling van handen en nagels, om ze weer mooi en soepel te maken: een peeling, werkstoffenconcentraat, verzorgend masker en een vochtherstellende, afsluitende behandeling maken de huid soepel, verstevigen de nagels, verhogen hun weerstand en maken ze glad.

Behandelduur :  30 minuten

 

Soin Complexe Modelant Bras

Beschrijving:

SOIN COMPLEXE MODELANT BRAS is een gerichte behandeling voor stevige, mooie bovenarmen. Een peeling, werkstoffenconcentraat en verstevigende, afsluitende verzorging zorgen ervoor dat zeer effectieve ingrediënten in de huid worden gesluisd. Het weefsel wordt ontslakt, onzuiverheden worden uit de weg geruimd, de huid wordt steviger, glad en soepel. Het resultaat: stevige bovenarmen, waarmee het “mouwloze seizoen” nog mooier wordt.

Behandelduur: 45 minuten

 

Soin Complexe Modelant Raffermissant

Beschrijving:

Deze lichaamsbehandeling van MARIA GALLAND zorgt voor een fraai verzorgde huid en helpt gericht bij het behandelen van probleemzones. Het MASQUE MODELANT, dat uit zichzelf warm wordt, zorgt ervoor dat de verstevigende preparaten in hun werking geïntensiveerd worden: een zeezoutpeeling, een totale lichaamsmassage met aromatische massageolie en een intensief werkende ampul met een verstevigend en anticellulite-effect. Het resultaat: de huid is gladder en zichtbaar verstevigd.

Behandelduur : 45 minuten

 

SOIN SPECIFIQUE ANTI-CELLULITE

Beschrijving:

Dit is het ultieme programma tegen cellulite en is ideaal bijvoorbeeld als kuur voor de zomermaanden. De behandeling onderscheidt drie verschillende stadia van cellulite – licht, matig en gevorderd – en gaat systematisch in op de behoeften die per stadium verschillend zijn. Het effectieve gebruik van een peeling, werkstoffenconcentraat, algenmasker met een zeer geconcentreerd serum en verstevigende, intensieve bodycrème zorgt voor fraaie, meer verfijnde en steviger bodycontouren. Het spectaculaire verstevigingseffect kan door een nabehandeling thuis nog lang behouden blijven.

Soin Spécifique Anti-Cellulite Jambes 

Soin Spécifique Anti-Cellulite Ventre 

Behandelduur 45 minuten

 

SOIN COCON

Soin Cocon Mains

Beschrijving:

SOIN COCON MAINS, de verwenbehandeling voor zachte, soepele handen geeft ons ‘visitekaartje’ een passende verzorging. Na een handmassage en een intensief werkend masker worden de handen ingepakt in een fantastisch zacht schuim – een unieke gevoels- en verzorgingservaring. Een zijdezachte handcrème rondt de behandeling af. Huid en nagels worden versterkt, mooi en op en top verzorgd.

Behandelduur: 30 minuten

Soin Cocon Pieds

Beschrijving:

SOIN COCON PIEDS zorgt voor op en top verzorgde voeten: na het inmasseren van een intensief werkende crème worden de voeten ingepakt in een zacht schuim. Er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel – alsof je op wolken loopt. Werkzame, verzorgende bestanddelen kunnen diep in de huid dringen en maken een ruwe huid weer soepel. De voeten worden langdurig verwend en perfect verzorgd.

Behandelduur: 30 minuten