thalgo_wellness_groot

Thalgo

Even ontsnappen aan de waan van de dag en tijd voor jezelf om eens helemaal tot ontspanning te komen?
Maak kennis met 2 nieuwe spa rituelen van Thalgo : Polynesia en Indoceane!

Polynesia

Reist u met ons mee? Wij brengen u Polynesia, een nieuwe benadering van complete ontspanning!

Stress, vermoeidheid, neerslachtigheid… Ontsnap naar een paradijs op aarde: Polynesië. THALGO heeft zich laten inspireren door de Polynesische schoonheidsrituelen om de zoektocht naar totale ontspanning en welzijn te kunnen beantwoorden. Dit nieuwe ontspannende en sensoriele spa ritueel vindt zijn oorsprong in voorouderlijke tradities en neemt u mee naar deze heilige plekken.

Een unieke Mahana massage techniek met Hot sand stempels

THALGO heeft zijn inspiratie gehaald uit de voorouderlijke tradities van de Lomi-Lomi met het creëren van een ontspannende zintuigelijke massage. Het nieuwe spa ritueel is gebaseerd op well-being en warmte: Hot sand stempels (tuiponos) zorgen voor absolute ontspanning . Warme en weelderige geuren zorgen voor de ontsnapping naar het paradijs op aarde.

Polynesia Sacred Oil hult de huid in een parelmoer glans. Het meest zintuigelijke aspect van de Mahana massage zijn de hot sand stempels (tuiponos). Het geluid en het gevoel van de hot sand stempels op het lichaam zijn te vergelijken met een ontspannende strandwandeling. Deze pouches met heet zand bieden een verlichting bij spanningen en bieden lichaam en geest complete ontspanning.

Prijs : € 99  (duur: +/- 60 minuten)


Indoceane

Ervaar complete rust op uw wereldreis naar het Oosten! Laat U verrassen door de zuiverende bodybehandeling, diepwerkende Indiase massage en bodywrap.De unieke vitale ontspannende massage is gebaseerd op de Oosterse massagemethode. Vier traditionele methodes worden gebruikt om de geest te kalmeren en het lichaam een energieboost te laten ervaren.

Prijs : € 89 (duur : +/- 60 minuten)