banner_acne_groot

Acne

Last van acne?

Maak kennis met de meest effectieve en recente behandelingsmogelijkheden van Medical Beauty Center, de acnespecialist voor de regio Bergen op Zoom en Zuidwesthoek.

Om voor jou de stap naar professionele hulp wat makkelijker te maken bieden we je eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreekt de huidtherapeut de meest effectieve behandelmogelijkheden en geeft een indicatie van de kosten.

Acnetherapie is geen standaardbehandeling, maar verschilt van patiënt tot patiënt. Door middel van reiniging, adviezen, lichttherapie en medische camouflagetechnieken wordt er door de huidtherapeut gewerkt om acne en acnelittekens te verminderen. Acnetherapie is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Wel zijn er diverse aanvullende zorgverzekeringen die een vergoeding bieden voor acnetherapie . In de meeste gevallen is er een voorschrift (verwijsbrief) van een (huis)arts nodig voordat men de acnebehandeling kan ondergaan.

Vergoeding

Voor een overzicht van de vergoedingen 2015, klik hier: overzicht van de overgoedingen 2015. Wat u precies vergoed krijgt is afhankelijk van uw verzekering en welke polis u heeft. U kunt daarom het beste informeren bij uw zorgverzekeraar.

Medical Beauty Center heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Behandelmogelijkheden

Er zijn diverse behandelmogelijkheden voor acne:

– Manuele reiniging van de huid: het verwijderen en ledigen/aanprikken van mee-eters en puistjes.

– Dieptereiniging van de huid door middel van een peeling.

Licht- en lasertherapie; verschillende golflengten licht kunnen een positief effect hebben op acne.

Medische camouflagetherapie bij bijvoorbeeld storende littekens,vlekken of hyperpigmentaties

Productadvies ; op een juiste wijze thuis zelf de juiste cosmetica gebruiken

Microneedling