Banner_Alopecia_Haarverlies_groot_2

Alopecia – Haarverlies

Rem haarverlies en stimuleer haargroei !

Bij Medical Beauty Center bieden we met XL-HAIR® behandelingen en AD Daily Care Revitalix shampoo een oplossing om haarverlies verder te remmen en haargroei te stimuleren.

Resultaten:

– stopt haaruitval en stimuleert de groei van gezonde haren

– binnen zes maanden voller haar

– geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 

Interesse ?

Wacht niet langer en maak nu gebruik van ons kosteloos en geheel vrijblijvend intakegesprek !  Bel 0164-652187 of mail naar info@medicalbeautycenter.nl.

 

Wat is XL-HAIR®?

XL Hair® is een behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen waarbij een biorevitalisatie vloeistof wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid om haaruitval te stoppen en groei van nieuwe, gezonde haren te stimuleren. XL Hair bevat hyaluronzuur en een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de haarzakjes. De samenstelling van XL Hair is speciaal samengesteld om de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid te verbeteren. Dit is de belangrijkste oorzaak van haaruitval. Daarnaast bevat de vloeistof een groot aantal actieve ingrediënten, zoals groeifactoren, antioxidanten, vitaminen en aminozuren die haargroei stimuleren.

Wat kunt u verwachten van XL HAIR®?

U zult merken dat gedurende de behandelingen, eerst de haaruitval stopt, vervolgens gaan er nieuwe haren groeien. Binnen een half jaar wordt het eindresultaat goed zichtbaar. XL HAIR® stimuleert de groei van dikkere en gezondere haren uit de bestaande haarzakjes, waardoor uw haar weer gezond en voller wordt

Voor wie is een XL-HAIR® behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. Geadviseerd wordt om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden. Het kan zijn dat in sommige gevallen meerdere behandelingen of behandelingen met een afwijkend protocol noodzakelijk zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?

Bij mannen zijn gemiddeld 6 en bij vrouwen 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De eerste 4 behandelingen zijn 1 keer per week, de laatste om de week.

Wat kunt u verwachten van een behandeling?

Haar op het hoofd groeit in een cyclus van 6 maanden. Wanneer u start met de behandeling zult u merken dat de haaruitval binnen 3 maanden stopt. Gedurende de behandeling beginnen er al nieuwe haren te groeien en het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 6 maanden. De gestimuleerde haarzakjes gaan meer haren per zakje produceren waardoor er meer, dikkere, en gezondere haren groeien. Wanneer er geen haarzakjes meer zijn, is geen behandeling meer mogelijk. Zolang er nog haarzakjes zijn, ongeacht of dit er veel of weinig zijn, zult u resultaat zien.

XL Hair® stimuleert regeneratie van dermale haarpapillen. Resultaten uit een in-vitrostudie laten een toename van 23% dermale haarpapillen zien.

XL Hair in vitro

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van onze patiënt na slechts 4 behandelingen :

Tussenresultaat na 4 behandeling. Copyright Medical Beauty Center

Tussenresultaat na slechts 4 behandelingen. Copyright Medical Beauty Center

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende verzorging voor thuis : AD Daily Care haarverzorging en HairMax LLL lasers

Het belang van AD Daily Care producten:

– AD Hair Energizer Spray en Revitalix Shampoo bevatten veel actieve ingrediënten, zo ook groeifactor b-FGF, een van de meest belangrijke ingrediënten voor bevordering van de groei van dermale haarpapillen.

– Uit onderzoek blijkt dat dagelijkse opname van deze ingrediënten de haarfollikels continue voedt en stimuleert.

– Scalpfit Shampoo zorgt voor een betere opname van XL Hair® in de huid, door grondige reiniging en voorbereiding van de hoofdhuid.

AD Daily Care REVITALIX shampoo

AD Daily Care Revitalix is een onderhoudsshampoo voor preventief gebruik tegen excessief haarverlies en daarnaast als aanvulling op behandelingen tegen haarverlies zoals XL Hair®. Revitalix shampoo revitaliseert de haarwortels, maakt het haar steviger en voorziet het van de benodigde voedingsstoffen. Deze shampoo kan dagelijks gebruikt worden en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies. AD Daily Care Revitalix wordt vaak gebruikt in combinatie met Hair Energizer Spray en Scalpfit Shampoo om het resultaat van de behandelingen met XL Hair® te optimaliseren. Revitalix is geschikt voor mannen en vrouwen.

Eigenschappen

AD Daily Care Revitalix is een shampoo die de haarwortels revitaliseert, het haar steviger maakt en voedt. Deze shampoo kan dagelijks worden gebruikt en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies zoals XL Hair®.

Product

Revitalix-shampoo bevat vitamines, plantenextracten, polypeptiden en aminozuren.

 

Direct kopen via onze Thuiswinkel Waarborg webwinkel : klik hier!

 

Revitalix shampoo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HairMax Laserkam

De HairMax Laserkam is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde medisch apparaat voor thuisgebruik dat gebruik maakt van laser fototherapie om effectief haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen.

Eindelijk, zowel mannen als vrouwen kunnen haaruitval tegengaan met een wetenschappelijk gefundeerde, klinisch bewezen behandeling in de beslotenheid van hun eigen huis.

De HairMax Laserkam vertegenwoordigt meer dan 2 decennia van onderzoek en ontwikkeling met als hoogtepunt een Low Level Laser die veilig en effectief haaruitval behandeld.

460 proefpersonen hebben 7 dubbel blinde, apparaat gecontroleerd, klinische studies uitgevoerd bij de beste medische onderzoekscentra, zoals de Cleveland Clinic, de Universiteit van Miami en de Universiteit van Minnesota.

De proefpersonen gebruikte de HairMax Laserkam gemiddeld 8-15 minuten, 3 maal per week gedurende 26 weken.

 

Direct kopen via onze Thuiswinkel Waarborg webwinkel : klik hier!