slide8

Werkwijze

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk, wij zijn van 09u00 tot  17u00 bereikbaar op: 0164-652187. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@medicalbeautycenter.nl of door het contactformulier in te vullen. We nemen dan vervolgens zo snel als mogelijk contact met u op.

Bij de afspraak heeft u de keuze uit drie locaties; Bergen op Zoom, Hoogerheide of Oud-Vossemeer. Dit kan van maandag tem vrijdag van 09u00 tem 21u00. En op zaterdag van 09u00 tem 15u00.

Als u de afspraak niet onverhoopt niet kan nakomen, dan verzoeken we u dit , indien mogelijk, 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Als u een afspraak voor maandag wilt afzeggen, dan dient u dit voor vrijdagmiddag 12.00 uur te doen.

Medical Beauty Center hecht veel waarde aan toegankelijkheid en het geven van heldere voorlichting. Wij bieden u daarom als extra service het eerste consult gratis aan.

Gratis Intakegesprek

Tijdens de eerste afspraak kunt u kennismaken met onze praktijk en vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult plaats. Daarin wordt duidelijk wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. De huidtherapeut zal u informeren over de behandelmogelijkheden van uw klacht en geeft een prijsindicatie. Daarna kan zij samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen. Er is voldoende ruimte voor overleg en vragen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Aan het einde van het intakegesprek kunt u een afspraak maken voor de eerste behandeling. Afhankelijk van de aard van de behandeling en de planning is het soms ook mogelijk om aansluitend aan het kennismakingsconsult gelijk behandeld te worden.

Tijdens en na de behandelingen geeft de huidtherapeut persoonlijke adviezen, worden resultaten gemeten en de voortgang van de behandelingen geëvalueerd.

Ontvangst

U kunt voor de afgesproken tijd plaatsnemen in onze eigen wachtruimte in de locatie waar uw afspraak gemaakt is. De locaties zijn bovendien rolstoeltoegankelijk.

Betaling

Na de behandeling kan u aan contant betalen of pinnen. U krijgt van ons een factuur mee, die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Als uw behandeling vanuit de basisverzekering wordt vergoed dan dienen wij zelf de rekening in bij uw verzekeraar.

Vergoeding

Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat u behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgt. De huidtherapeut kan u een indicatie geven van uw vergoeding. Omdat momenteel de polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan verandering onderhevig zijn, krijgt u de meeste duidelijkheid wanneer u zelf informatie inwint bij uw zorgverzekeraar. Ook kan uw zorgverzekeraar vertellen of u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig heeft voor vergoeding.

Directe toegankelijkheid

Sinds 1 januari 2011 is het mogelijk om op eigen initiatief zonder verwijzing van de huisarts bij een huidtherapeut op consult te gaan. Vooraf aan de behandeling zal de huidtherapeut een screening uitvoeren met behulp van een vragenlijst. Zo signaleert zij de aandoeningen die niet in het eigen werkgebied vallen. Als de resultaten aanleiding geven, zal de huidtherapeut u doorverwijzen naar de huisarts voor nader onderzoek.