Belgische actrice Ianka Fleerackers over Medical Beauty Center

“Ik ben al jaren vaste klant van Medical Beauty Center en ik zou het me niet anders meer kunnen voorstellen. Men neemt bij elke afspraak die we hebben steeds de tijd om mijn huid goed te analyseren. Op basis hiervan en van de antwoorden die ik geef op de gestelde vragen kiest men uit de hoogstaande behandelingen die het instituut aanbiedt, waarbij men vertrekt vanuit wat je huid nodig heeft en rekening houdt met de werkzaamheden die je de dagen erop hebt. Dat is voor mij van groot belang want als ik aan het filmen ben wordt mijn huid door de dagelijkse, soms zware, make-up belast. Ze moet dan ook enerzijds goed verzorgd en behandeld worden maar anderzijds heb ik niet altijd de kans om mijn huid te laten rusten na zo’n behandeling. Na de huidtherapie krijg ik ook steevast ‘huiswerk’ mee, want je huid moet je blijven verzorgen. Maar wat je vooral niet mag vergeten, relaxen en genieten zit er altijd bij!”

Meer informatie over Ianka vindt u op http://www.iankafleerackers.be