banner_carita_groot

Carita

CARITA, specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie, legt de nadruk op het Globale Schoonheidsconcept (gezicht, lichaam en haar), zijn producten en de schoonheidsbehandelingen, daardoor is dit merk anders dan andere.

CARITA, nog steeds een “glamour”-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in de salons.

Direct bestellen :  https://www.luxury4you.nl/merk/carita

De Carita producten en gezichtsbehandeling berust op een unieke methode, die voortgekomen is uit de ervaring van schoonheidsspecialiste. Deze methode is gebaseerd op het idee dat schoonheid bestaat uit drie rituelen, die nauwkeurig moeten worden toegepast.

1 Reinigen.

Alle onzuiverheden op de huid worden verwijderd. Dit is de belangrijkste stap om de huid voor te bereiden.

2 Corrigeren.

Tijdens dit ritueel wordt een huid die uit balans is aan de bron gecorrigeerd, met als doel de huid weer in balans te brengen en vitaal en stralend te maken. De Carita verzorging bij uitstek.

3 Beschermen en stimuleren.

De huid wordt beschermd tegen schadelijke externe invloeden en luchtvervuiling, factoren die op de lange duur een uitputtende werking hebben.

CARITA wil schoonheid blootleggen door welbehagen te verenigen met effectiviteit, stijl te verenigen met eenvoud en wetenschappelijk onderzoek te verenigen met de kennis van schoonheidsspecialiste.

The global beauty – De globale schoonheid

CARITA besteedt door middel van esthetische schoonheidsbehandelingen en bijzondere producten zorg aan het gezicht, het lichaam en het haar. De producten en schoonheidsbehandelingen zijn gebaseerd op 3 fasen: reinigen, corrigeren, beschermen en vitaliseren.

 

Voor het gezicht:

PROGRESSIF:

een productlijn tegen huidveroudering, gebaseerd op een avantgardistische en innoverende technologie. PROGGRESSIF begeleidt u dag in dag uit met doelgerichte schoonheidsproducten om het verouderingsproces optimaal onder controle te houden.

PARFAIT:

uitzonderlijke producten, ontwikkeld om de gevolgen van de verschillende soorten huidveroudering tegen te gaan en perfect toegespitst op de specifieke behoeften van elke huidzone. Deze lijn is de crème de la crème van CARITA.

IDEAL DOUCEUR:

preventieve huidverzorging tegen huidveroudering voor de gevoelige huid, helpt de huid om haar evenwicht te hervinden en weer comfortabel aan te voelen.

IDEAL CONTROLE:

preventieve huidverzorging tegen huidveroudering voor de gecombineerde tot vette huid, corrigeert de oorzaak van de verstoorde balans van de huid.

IDEAL NUTRITION:

preventieve huidverzorging tegen huidveroudering voor de droge huid, helpt om de vocht-vetbalans van de huid te herstellen.

IDEAL HYDRATATION:

een vochtregulerende huidverzorging, die een onmidelijke en innoverende oplossing voor de uitgedroogde, vermoeide en kwetsbare huid biedt.

 

Voor het lichaam:

LE CORPS: verzorgende producten op basis van vulkanische mineralen (fonoliet poeder) en berkensap om de huid te revitaliseren. Dankzij deze producten (eventueel in combinatie met een Hot Stone behandeling) krijgt de huid haar natuurlijke schoonheid terug terwijl het lichaam hersteld en gerevitaliseerd wordt.

Voor de haren:

LE CHEVEU: een complete lijn haarverzorgingsproducten om het haar en de hoofdhuid te behandelen, reinigen en beschermen.   De CARITA gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen zijn ontwikkeld door de specialisten van LA MAISON DE BEAUTÉ voor uitzonderlijke resultaten.

Hot Stone

Ook een Hot Stone behandeling maakt deel uit van de Carita lichaamsbehandeling.

Pro Lifting

Carita maakt in haar gezichtsbehandeling gebruik van Pro-lifting, dit voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.

Renovateur

In alle Carita behandelingen dient de Renovateur als basis. De Renovateur is een verrassende samenstelling die CARITA al sinds 1960 geheim houdt. De basis van elke CARITA behandeling op basis van geroosterde zonnebloempitten om de huid te reinigen en satijnzacht te maken. In combinatie met een zuiverende massage wordt de huid weer glanzend, zachter en de huid textuur weer verbeterd.