banner_decleor_groot

Décleor

Aromatherapie, fytotherapie, digitopressie.

Het Franse Decléor formuleert unieke huidverzorgingsproducten die 100%  natuurlijk zijn (vrij van chemische toevoegingen of  conserveringsmiddelen). De producten van Decléor bieden de huid de fijnste etherische oliën. Slechts enkele druppels olië, aangebracht na de reiniging en vòòr het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint helderder te maken.

Uitgesproken zonnig en bijzonder efficiënt.

Alle  behandelingen van Decléor zijn gebaseerd op dezelfde filosofie die het gebruik van etherische oliën met een digitopressie-massagetechniek combineert. De digitopressie-massagetechniek gebruikt een zachte maar stevige druk op specifieke sleutelpunten op de oppervlakte van de huid,  teneinde energie die zich bevindt in onzichtbare kanalen, genaamd  meridianen, te kalmeren, te stimuleren of te verspreiden. De  behandelmethoden van Decléor combineren digitopressiebewegingen zowel op de rug als het gezicht met het gebruik van etherische oliën om de  toestand van de huid te verbeteren, een mooie teint te geven en  gezichtsspieren te ontspannen. Eveneens worden rimpels verminderd, alle  tekenen van vermoeidheid uitgewist, de bloeddoorstroom en cellulaire  uitwisselingen worden bevorderd en stress verlicht, hetgeen vaak de  oorzaak is van huidproblemen.

Een reis in het hart van Decléor aromessence – een onvervangbare ervaring.

De wetenschappers van Decléor zijn vooral goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse etherische oliën. Ze worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid wordt bereikt. In hun zuivere vorm zijn de etherische oliën bijzonder doeltreffend, maar wanneer ze samen gebruikt worden versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze worden gedoseerd en gemengd, getransformeerd in ware schoonheidsconcentraten. Om deze reden bestaan de Decléor “arromessence” (TM) producten altijd uit tenminste 3 verschillende etherische oliën. Hun samenstelling verraadt wetenschappelijke complexiteit en de gevoelige benadering van experts!

Direct bestellen :  https://www.luxury4you.nl/merk/decleor