banner_epi_groot1

Epionce

Herstelt de kracht van de barrièrefunctie van de huid

De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve en plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van vernietigende ontstekingsfactoren in de huid.

Veel huidziektes & huidaandoeningen hebben twee dingen gemeen:

– De beschermende barrièrefunctie van de huid wordt verstoord
– Verstoringen kunnen leiden tot chronische ontstekingen in de huid

Producten van Epionce beschermen de barrièrefunctie van de huid en bestrijden chronische ontstekingen.

 

Direct bestellen : https://www.luxury4you.nl/merk/epionce

 

Klinisch Bewezen Resultaten

Aan de Epionce producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag. Het is geen product dat reageert op de trends van huidverzorging, maar richt zich juist op datgene wat bewezen kan worden. Alle klinische studies van Epionce zijn door nationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd en voldoen aan de hoogste standaard voor klinische studies waarbij het volledige eindproduct is gebruikt. De experts achter Epionce vinden dat het hun professionele verplichting is om te bewijzen dat Epionce veilig en effectief is.

Het Epionce Systeem

Of u nu één of meerdere producten kiest uit het Epionce Systeem, de keus is aan u. Uw huidverzorging begint met het bepalen van uw huidtype om zo een gezonde basis op te bouwen.

Indien nodig kan extra verzorging worden toegepast om zo het gewenste esthetisch resultaat te bereiken, of ter verbetering van een specifieke huidaandoening, zoals acne of psoriasis. Epionce maakt al jarenlang gebruik van wetenschappelijk onderzoek met als doel een perfecte huidverzorgingsoplossing voor elke patiënt /cliënt te krijgen.

Reinigen & Voorbereiden

Epionce producten Reinigen & Voorbereiden verwijderen huidonzuiverheden zonder verstoring van de intercellulaire lipiden en cellen die de natuurlijke beschermende barrière vormen. Het proces Reinigen & Voorbereiden is niet alleen belangrijk omdat het onzuiverheden verwijdert, maar ook omdat het de huid voorbereid op eventuele vervolgbehandelingen en om actieve ingrediënten van de Lytic- en Renewal producten beter te absorberen.

Corrigeren & Stimuleren

Epionce Lytic verzorgingsproducten helpen de huid op effectieve wijze onzuiverheden en ongelijkmatige structuur te elimineren door dode huidcellen los te maken en te verwijderen en de poriën te reinigen. Ze helpen tevens roodheid, irritatie en ontstekingsfactoren die samenhangen met acne, dermatitis, rosacea en psoriasis te verminderen.

Herstellen & Versterken

De herstellende producten dringen via de beschermlaag diep door in de beoogde cellen om de huid te verstevigen, herstellen en versterken. Bij dagelijks gebruik zal het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie verminderen, terwijl de beschermlaag van de huid wordt verstevigd en ontstekingsfactoren worden verminderd.

Beschermen & Voorkomen

Dagelijks gebruik van zonnebrandcrème voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vermindert het risico op huidkanker door blootstelling aan UVA/UVB straling. Epionce zonnebrandcrème is samengesteld voor een doeltreffende bescherming tegen UV straling, terwijl de meest esthetische eigenschappen behouden blijven – gemakkelijk aan te brengen en laat geen witte strepen achter op de huid. Ideaal voor de gevoelige huid, met of zonder make-up.

Nabehandeling

Om het bereikte resultaat op lange termijn te behouden is het belangrijk om uw huid na een behandeling goed te verzorgen. Epionce heeft hiervoor twee nabehandelingsets die speciaal zijn afgestemd op niet-ablatieve en ablatieve verzorging achteraf.

Epionce Peel systeem

Het Epionce Peel Systeem is een behandeling die uitgevoerd wordt in de kliniek om celvernieuwing opnieuw te stimuleren, de huid te verjongen en het genezingsproces te versnellen. Omdat het product is verrijkt met plantaardige extracten krijgt u een gladdere, heldere en stralendere huid met minimale hersteltijd. Het helpt om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, onregelmatige structuur en hyperpigmentatie (sproetjes) te verminderen.

Epionce – perfecte oplossing voor huidaandoeningen

Waarom ontevreden zijn met de gevolgen van een beschadigde of verouderende huid als u de mogelijkheid heeft om het te verhelpen of te verminderen? Aan de Epionce producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag om de huid wellness tot een geheel nieuw niveau te brengen. Baanbrekende formules leveren een krachtige therapie die diep in de huid dringt en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid beschermt.

Door de diversiteit aan producten te combineren biedt het systeem huidtherapie oplossingen. Afhankelijk van huidtypes en condities kan een Epionce huidspecialist zorgen voor de perfecte mix van producten.

Veel huidziektes & huidaandoeningen hebben twee dingen gemeen:

–  De beschermende barrièrefunctie van de huid wordt verstoord

–  Verstoringen kunnen leiden tot chronische ontstekingen in de huid

 

Producten van Epionce beschermen de barrièrefunctie van de huid en bestrijden chronische ontstekingen.

Epionce kan ingezet worden bij de behandeling van :

Acne

Diabetes

Dermatitis/Eczeem

Huidveroudering

Hyperpigmentatie

Keratosis Pilaris

Psoriasis

Radiation Dermatitis

Rosacea