banner_mbr_groot

MBR

Huidverzorging op de grens naar geneeskunde

MBR-medical beauty research begint daar waar normale huidverzorging ophoudt. De MBR-producten werden op initiatief van Duitse bedrijven in samenwerking met farmacologen en esthetische artsen in het leven geroepen. Hun ervaring en kennis rond de behoeften van de huid hebben de recepten van de MBR-producten in belangrijke mate medebepaald.

De oriëntatie op onderzoek en ontwikkeling leidde er onvermijdelijk toe dat het assortiment werd afgestemd op de kern van de oplossingen. MBR-producten bevatten daarom alle belangrijke verzorgende, werkzame en hydraterende stoffen, werkmechanismen tegen vrije radicalen, celbeschermingsfactoren alsmede vitamines en revitaliserende en reanimerende componenten, omdat de elke huid deze nodig heeft.

MBR gebruikt altijd een combinatie van meerdere, voor de huid belangrijke werkzame stoffen, die net als een breedspectrum-antibioticum werken.

Het is de filosofie van het merk om alleen de beste werkzame stoffen en nieuwste technologieën te gebruiken voor de MBR-huidverzorging en niet te gaan voor prijs- of kostenbewust denken – alleen „het best haalbare“ te bereiken.

MBR is het eerste Duitse farmaceutische high-tech premiummerk ter wereld.

Farmaceutisch wil zeggen dat MBR gestandaardiseerde werkzame stoffen uit de farmaceutische sector gebruikt. High-tech wil zeggen dat de gebruikte werkzame stoffen permanent worden gemodificeerd.

MBR GmbH en alle daarmee samenhangende divisies (producten, administratie, verkoop) zijn conform DIN EN ISO 9001: 2000 en DIN EN ISO 13485: 2000 gecertificeerd.

Tevens hebben 4 producten van het merk MBR een CE-toelating, resp. een medische indicatie van klasse 1, dat betekent dat na operaties of huidletsel de huidvernieuwing positief wordt gestimuleerd.

Daartoe behoren bij MBR:

BioChange®: Tissue Activator Serum
BioChange® Anti-Ageing Body Care: Cell Power Anti-Cellulite Treatment
BioChange®: Normalizing Lipid & Sebum Care
Pure Perfection 100 N: Liquid Surgery Serum®

Website van het merk : www.m-b-r.de

Direct bestellen       :  https://www.medicalbeautycenter.nl/merken/mbr/