banner_obagi_groot

Obagi® Medical

OBAGI® Medical Products heeft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Een voorbeeld van ingrediënten die hierbij een rol spelen zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

OBAGI® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.

Met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit op productniveau, is het assortiment van OBAGI Medical Products niet voor niets de eerste keuze van artsen en huidspecialisten wereldwijd.

Direct bestellen : https://www.luxury4you.nl/merk/obagi-medical

OBAGI® Medical Products

De bekende systemen en producten van Obagi Medical Products zijn onder andere:

Nu-Derm Fx
Hyperpigmentatie – anti aging

CLENZIderm MD
Acné

Professional-C™ Products
Vitamine C – 10%, 15% en 20%)

ELASTIderm® Eye Products
Huidverjonging rond de ogen)

Retinol
Percentages 0,5% – 1%

BluePeel®
TCA peeling

BluePeel Radiance
Salicylzuur peeling

Obagi Sun Shield
Uitgebreide range aan zonbeschermingsproducten