banner_skinceuticals_groot_nieuw

Skinceuticals

SkinCeuticals is een huidverzorgingslijn opgericht in 1997 door Sheldon Pinnell, M.D. en Russell Moon. De producten zijn gebaseerd op een combinatie van actuele antioxidantenserums en werden ontwikkeld en gepatenteerd door Sheldon R. Pinnell.

Direct bestellen :  https://www.luxury4you.nl/merk/skinceuticals

 

HET IS DE MISSIE VAN SKINCEUTICALS OM DE GEZONDHEID VAN DE HUID TE VERBETEREN.

Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.Onze krachtige formules zijn ontwikkeld na decennia van huidkankeronderzoek, wat heeft geleid tot belangrijke doorbraken in antioxidantproducten. De formules bevatten hoge concentraties pure werkzame ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal doordringen in de huid.Onze klinische huidverzorging, die wordt geproduceerd in de VS, wordt gebruikt door huidspecialisten zoals dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten voor dagelijks thuisgebruik en als aanvulling op esthetische ingrepen. Wij stellen producten samen om tekenen van huidveroudering te corrigeren, de gezonde huid te beschermen en schade in de toekomst te voorkomen.

DE FILOSOFIE :  EEN OPLOSSING TEGEN FOTOVEROUDERING IN 3 STAPPEN VOORKOMEN.

1. VOORKOMEN (PREVENT)

Van de topische antioxidanten van SkinCeuticals is wetenschappelijk aangetoond dat ze overdag geavanceerd beschermen tegen de omgevingsinvloeden en ‘s nachts het natuurlijke huidherstel bevorderen. Antioxidanten van SkinCeuticals helpen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en te herstellen van binnenuit, voor de meest complete bescherming tegen de omgeving en correctie aan de buitenkant.

2. BESCHERMEN (PROTECT)

Geavanceerde UV-beschermingsproducten van SkinCeuticals zijn de eerste verdedigingslinie van de huid tegen UV-stralen. Breedspectrum UV-filters van SkinCeuticals werken aan de buitenkant en schermen de huid af door schadelijke UVA- en UVB-stralen af te buigen en te absorberen. SkinCeuticals met transparante zinkoxide, Z-Cote®, bieden een breed scala aan UV-bescherming voor diverse huidtypes en levensstijlen.

3. CORRIGEREN (CORRECT)

SkinCeuticals corrigerende producten combineren herstellende, oplichtende en exfoliërende bestanddelen om de huid te helpen herstellen en een gezondere, jeugdigere uitstraling te geven. Onze geavanceerde ingrediënten en technologieën corrigeren fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping, hyperpigmentatie, acne etc.