banner_systeme_groot

Soin Dermatologique

Stap voor stap naar een perfecte huid!

SOIN DERMATOLOGIQUE is een compleet systeem voor huidverzorging volgens het opbouwprincipe. Een verzorgingssysteem, dat gebaseerd is op twee sterke steunpilaren: dagelijks gebruik voor verzorging thuis en regelmatige behandelingen in het schoonheidsinstituut.

Alle Système Dermatologique producten beantwoorden qua zuiverheid en kwaliteit aan de hoge standaard van MARIA GALLAND. De pH-waarden zijn zo aangepast dat de huid weer in evenwicht komt. Zo geeft ieder product de huid een bouwsteen, die ze nodig heeft. De concentraties van de werkstoffen zijn zo aangepast, dat ze in optimale vorm, maar ook in korte tijd hun volle werking kunnen ontplooien:voor direct voelbare, zichtbare resultaten.

Omdat de producten en werkstoffen zo professioneel zijn, verdraagt zelfs een gevoelige huid ze voortreffelijk. Om de huid niet te ‘overvoeren’ bevat elke bouwsteen van deze systeemverzorging niet meer dan 15 streng geselecteerde werkstoffen. Er worden absoluut geen parabenen, paraffine en kleurstoffen gebruikt,  geurstoffen worden zo min mogelijk gehanteerd.

FORMULE β~GHFx is de belangrijkste werkstof en de basis van SYSTÈME DERMATOLOGIQUE FORMULE β~GHFx is de belangrijkste werkstof en basisbouwsteen van het systeem. De complexe dermo-actieve werkstof is in zijn concentratie precies afgestemd op de behoeften van de vernieuwende en de vernieuwde huid en geeft haar de impuls om weer zelf actief te zijn.

 

 

FORMULE β~GHFx

verbetert de celvernieuwing, versterkt de huid, ondersteunt de huidfuncties, activeert bio-energetische regeneratieprocessen, versterkt en vitaliseert de huid, verbetert haar ademhaling en stevigheid, neutraliseert lichaamsvreemde stoffen door schadelijke milieu-invloeden en verbetert de huideigen zelfbescherming.

De extra ingebouwde werkstoffen gaan heel speciaal in op uw huid: de huid krijgt precies dat, wat ze op dat moment nodig heeft.

 

Direct bestellenhttps://www.luxury4you.nl/merk/maria-galland/ligne-soin-dermatologique