banner_tleclerc

T.LeClerc

Al in 1881 ontwikkelde Téophile LeClerc, apotheker in Parijs,  een bijzondere formule voor het maken van gezichtspoeders uit zuiver natuurlijke grondstoffen. Hij had daarmee veel succes bij de chique Parijse dames van zijn tijd, maar het zou duren tot 1995 voor zijn opvolgers met een complete make-up lijn kwamen.

Daarna is het snel gegaan. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder mode fotografen, visagisten en topmodellen. Niet in het minst door de poeders, die nog steeds volgens de oorspronkelijke formule worden gemaakt. Zij zorgen nog steeds voor bijzondere effecten die u met geen enkel ander merk kunt bereiken.

De basis van de producten van T.LeClerc is het natuurlijke ingredient rijstpoeder, wat van zichzelf beschikt over een absorberende werking. De producten van T.LeClerc bestaan uitsluitend uit rijstpoeder en natuurlijke mineralen en pigmenten.

Voor de producten geldt :

Niet op dieren getest, langdurige houdbaarheid, hypo-allergeen, comfortabel gevoel, prachtige uitstraling, uitgebreid kleurenprogramma voor alle leeftijden, 100% parabenen vrij!

Direct bestellen : http://www.luxury4you.nl/nl/m/t-le-clerc/