banner_valmont_groot

Valmont

 

Interesse in Valmont?

Wij geven gratis advies en begeleiden je welke Valmont producten het beste passen bij jou.

Direct bestellen :   https://www.luxury4you.nl/merk/valmont

Ophalen in het instituut of gratis bij je thuis laten bezorgen of op het postkantoor (ook avondbezorging mogelijk)!

Gratis drie proefjes naar keuze en gratis deskundig advies!

Wordt klant van ons instituut! Maak een account aan op onze webwinkel  en geniet gelijk van extra voordeel bij het bestellen van Valmont bij ons instituut.

 

Valmont – Op basis van celtherapie

Het prestigieuze Zwitserse merk op basis van celtherapie Valmont wordt in Nederland verkocht door bijna 100 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s.

Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen destijds. Valmont richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan. Als achtergrondverzorging bestrijdt Valmont de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft Valmont de volgende stoffen geselecteerd.

D.N.A.

D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater

Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is. Met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling, activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos

Valmont is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos. Het is een lijn die klein maar compleet is en specifieke verzorgingsproducten bevat.

Verdraagzaamheid

Er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische conserveringsmiddelen maar enkel van natuurlijke middelen om de houdbaarheid te garanderen

 

Direct bestellen :   https://www.luxury4you.nl/merk/valmont