banner_wellbox

LPG Wellbox

WELLBOX  [S]  – Endermologie voor thuisgebruik

wellbox-s

Nieuwste model!

Technologie SPS+
Anti-ageing & Stevigheid x2

Uitgerust met de technologie SPS+ zorgt ze voor een verstevigende werking die 2x krachtiger is (vergeleken met de Wellbox Original) dankzij een krachtigere aspiratiefrequentie.

Ontdek de behandelingenreeks: 26 nieuwe routines beschikbaar!

Informatie of direct bestellen : http://www.luxury4you.nl/nl/m/wellbox/

De Wellbox ® is te koop in het instituut of via onze webshop tegen de prijs van 1.199 €, btw inbegrepen (2 jaar garantie).

Promotie:  gratis thuisbezorging door UPS  !

Endermologie voor thuis

Goed nieuws voor eigenaars van een drukke agenda. Tot voor kort kon je voor endermologie-sessie enkel in gespecialiseerde centra terecht, maar daar komt dankzij de Wellbox verandering in. Want LPG goot zijn gepatenteerde endermologie-roltechniek samen met een masserende en liftende techniek in 1 doos, de Wellbox, waarmee je thuis alle kanten uitkunt.

Een mooiere teint? Een beter figuur? Een stevige huid? Minder cellulitis? Uw zware benen verlichten? Minder spierpijn? Gladdere littekens? Een ontspannen gevoel? Uzelf soepeler, mooier, jonger en beter voelen? Mooi, want daar hebt u slechts één ding voor nodig: De Wellbox! Dit apparaat kan met behulp van verschillende verzorgingskoppen de huid liften (met zuigende lift, als een stofzuiger ) of rollen als een massage. Met een paar minuten per dag belooft het alle bovenstaande resultaten.

Het principe – Endermologie Wellbox® stimuleert mechanisch een van de fundamentele componenten van het menselijke lichaam: het bindweefsel. Om te vermijden dat het met de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid…), moet u uw bindstof stimuleren, herstellen en draineren met Wellbox®.

Een echte gerichte huidgymnastiek!

De Weefsels Therapie Wellbox® verenigt twee gepatenteerde revolutionaire behandelingen, die reeds in de gehele wereld werkdadig zijn gebleken :

– De gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen
– De Lifting Massage, die de huid zichtbaar versterkt

Regelmatig gebruikt, is Wellbox ® de ideale oplossing om wat voor u het meest kostbaar blijft: uw gezondheid, uw schoonheid en het welzijn van uw lichaam.

 Voor alle informatie of bestellen: telefoon 0164/652187 of per mail op ons adres info@medicalbeautycenter.nl.

Wellbox in enkele cijfers …
De doelmatigheid werd getest en goedgekeurd door 36 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar oud op het gebied van stevigheid van het aangezicht.
Ontdek de doelmatigheid van Wellbox in enkele cijfers, na een maand met een ritme van 5 behandelingen (van elk 7 1/2 minuut) per week: Een vlakkere en bij aanraken zachtere huid voor 73,6% van de vrouwen. Een stevigere en elastischere huid voor 81,9% van de vrouwen. Een jongere huid voor 77,8% van de vrouwen. Een “lifting”-effect voor 81,9% van de vrouwen.
Zichtbaar verminderde gezichtstrekken: rondom de ogen voor 75% van de vrouwen. rondom de mond voor 76,4% van de vrouwen. Een strakker gelaatsovaal voor 80,6%. En tenslotte: een gebruiksgemak voor 100% van de vrouwen! Na een behandelingstijd van 1 maand zijn de meeste vrouwen die Wellbox gebruikt hebben tevreden en verklaren: Een gladdere, zachtere en stevigere huid te hebben gekregen. Zich lekkerder in hun kleding te voelen.

Na afloop van 2 maanden behandeling zijn de resultaten nog belangrijker: De sinaasappelhuid is afgevlakt en duidelijk minder zichtbaar. De vetkussentjes zijn met 20% afgenomen. De dijomtrek is volgens deze vrouwen met 3 tot 5 % afgenomen.

De technologie van Wellbox – Een nieuwe generatie van thuisverzorging.
– Met de Wellbox weefseltherapie ontdekt u bij u thuis een revolutionaire technologie die de bron is voor het welzijn van uw lichaam.
– Wellbox is een geconcentreerde versie van 2 technieken die uniek zijn op de wereld: de “gemotoriseerde palperen-rollen”-actie en de “masseren-liften”-actie.Twee gepatenteerde Technieken die hun doelmatigheid al hebben bewezen in de hele wereld.
– Het ‘gemotoriseerde palperen-rollen’ werkt door in de diepte voor een vormgevend en gladmakend effect. Door de onderhuidse uitwisselingen te optimaliseren draineert het uw microcirculatie en verbetert het de gezondheid van uw bindweefsel, de basiscomponent van uw lichaam.
– Het ‘masseren-liften’ stimuleert de productie van collageen en elastine om zo de huid geleidelijk aan weer te verstevigen.

 De Wellbox onder de loep – Een exclusief ontwerp, totaal ergonomisch voor een groot gebruiksgemak. – Een witte kleur als symbool voor zuiverheid en helderheid – Een zachte en ronde vorm die de oorsprong van het leven uitdrukt – Zowel esthetisch als compact en mobiel: Wellbox vindt een natuurlijke plaats in alle soorten interieure

 

– Uw bindweefsel, essentieel component van uw lichaam, herwint een nieuw leven omdat Wellbox deze weefsels regenereert en stimuleert.
– Als echte doelgerichte huidgymnastiek brengt Wellbox de weefseluitwisselingen weer op gang.
– Wellbox draineert de microcirculatie.
– Wellbox bestrijdt cellulitis en gelokaliseerde vetten.
– Wellbox vervlakt rimpels.
– Wellbox verstevigt de huid.
– Wellbox elimineert spierspanningen, spierpijnen en circulatiepijnen.
– Wellbox ontspant uw hele lichaam.
– Nu bij u thuis, staat er een hele wereld van gezondheid, schoonheid en welzijn voor u open.
– Ontdek snel de talloze acties en alle heilzame werkingen van Wellbox om beter te leven.