Team_MBC_2020_groot

Team

Problemen met uw huid, niet helemaal tevreden over uw huid of op zoek naar een professionele verzorging van uw huid?

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Huidtherapie en anti-aging kliniek

Medical Beauty Center is zowel huidtherapeutisch als cosmetisch centrum, gevestigd in Hoogerheide. Bij ons kan u dus terecht zowel voor huidaandoeningen als voor anti-aging behandelingen en verzorging van uw huid.

U wordt dan ook behandeld en begeleid door ervaren en BIG geregistreerde huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en gespecialiseerde, ANBOS geregistreerde schoonheidsspecialisten. Uw huid is daarom altijd in goede handen bij ons!

Multidisciplinair

Omdat een gezonde huid vraagt om een gezonde voeding en leefstijl maken ook een BGN gewichts – en voedingconsulente en een voedingswetenschapper/toxicologe deel uit van het team.

Werkwijze

Door middel van een eerste kennismakingsbehandeling en huidanalyse stemmen we de mest effectieve behandelingen en het productgebruik optimaal af op uw unieke huid en budget. Wenst u een afspraak te maken in één van onze vestigingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klantgericht

Bij Medical Beauty Center staat u als mens en als klant centraal bij! Zowel voor als na de behandelingen kunt u ons telefonisch of per email bereiken als u vragen heeft of iets wenst te bestellen. In alle vestigingen zijn uw privacy en rust maximaal gewaarborgd. Bovendien houden we altijd rekening met uw specifieke wensen en omstandigheden. Beide locaties zijn rolstoeltoegankelijk.

Eerlijk, objectief en professioneel

Doordat we niet gebonden zijn aan een merk of apparaat kunt u bij ons altijd rekenen op een eerlijk, objectief en professioneel advies. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door goed wetenschappelijk opgeleid en professioneel personeel.

Samenwerking met team Plastische Chirurgie Breda van het Amphia Ziekenhuis

Plastische chirurgie Breda voert zowel reconstructieve, hand – als cosmetische chirurgie uit. Zowel in aanloop naar als na de ingreep zijn huidbehandelingen aangewezen (bijvoorbeeld bij littekens, tepelhofpigmentatie na borstoperatie,…). We voeren zowel pre – als postoperatieve huidbehandelingen uit voor patiënten/klanten van Plastische Chirurgie Breda van het Amphia Ziekenhuis.

Verzekering

Als huidtherapeutisch centrum behandelen wij een zieke of beschadigde huid eventueel op verwijzing van een arts, dermatoloog of plastisch chirurg. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Een aantal behandelingen (acne, littekens, oedeem, …)  worden door de zorgverzekeraar uit de aanvullende en soms ook uit de basisverzekering vergoed (bij een chronische indicatie). Aangezien de behandelingen meestal uit de aanvullende verzekering komen is er geen eigen risico.

 

Team