dr_de_zeeuw_groot_3 (1)

Drs. Raymond de Zeeuw

Ik ben Raymond de Zeeuw en werk zowel als cosmetisch arts als fleboloog. Met name die afwisseling vind ik zo leuk. Het persoonlijke contact, samen toe werken naar een doel, meehelpen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Het zijn allemaal aspecten waardoor ik zo geniet van mijn werk.

Injectables
Als cosmetisch arts heb ik mij bekwaamd in behandelingen met injectables. Met dit soort behandelingen kunnen enerzijds zowel het volume, de contouren als fijne lijntjes en plooien in het gelaat gecorrigeerd worden door gebruik te maken van fillers en anderzijds door het cosmetisch gebruik van botox kunnen expressierimpels, overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine behandeld worden.

Elk gezicht is uniek en verdient daarom een persoonlijke en zorgvuldige benadering met als uiteindelijke doel een natuurlijk en fris uiterlijk te creëren

Officieel gecertificeerd cosmetisch arts KNMG

In 2012 is mijn liefde voor de cosmetische geneeskunde ontstaan met interesses voor de injectables en lasertherapie (fractional CO2laser, vaatlaser en laser tbv (kalk)nagels). Sinds 2019 ben ik officieel een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’  wettelijk beschermd. Hierdoor kunnen cliënten en patiënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601.

Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP) en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Behandelen van spataderen
Als fleboloog houd ik mij bezig met de diagnostiek en de behandeling van spataderen. Deze spataderen zijn vaak cosmetisch ontsierend, maar ze kunnen ook op termijn leiden tot medische klachten. Beide aspecten verdienen de volledige aandacht aangezien je naast mooie benen vooral ook gezonde benen wilt.

Laseren van kalknagels
Een ander veel voorkomende en tevens ontsierende aandoening is de schimmelnagel (ook wel kalknagel genoemd). Naast bestaande behandelingen als lokale therapie, orale medicatie en pedicure is lasertherapie van deze nagels een veel toegepaste methode. Er is een aanzienlijke verbetering te verkrijgen van de aangedane nagel(s).

Wat ik belangrijk vind
Ik doe mijn best om altijd goed te luisteren naar de zorgvraag van de cliënt, waar komt hij/zij voor en hoe kan ik daarop inspelen. Door juist te inventariseren en daar naar te handelen, wil je het optimale resultaat bereiken waardoor je de cliënt met een goed gevoel naar huis kunt laten gaan. Daar gaat het om!

Behandelingen (meer informatie) :

– Botox
– Fillers
– Scleroseren (spataders)
– Echoscleroseren (grotere spataders)
– Schimmel(kalk)nagels laseren

logo NVCG

dcop-logo

 

 

benelux-vereniging-flebologie-logo