chirugieteam2019

Amphia Ziekenhuis

Overweegt u een ingreep in het Amphia ziekenhuis Breda?

Ons team medisch specialisten bestaat uit ervaren plastisch chirurgen, die allen BIG geregistreerd zijn en aangesloten bij de NederlandseĀ Vereniging van Plastische Chirurgie.

Onze aandachtsgebieden zijn esthetische chirurgie, reconstructieve chirurgie en hand/pols chirurgie.

Bij esthetische chirurgie kunt u denken aan boven- en onderooglid correcties, correcties van de stand van de wenkbrauw, borstvergrotingen of borstverkleiningen, facelifts en oorcorrecties. Tevens worden niet operatieve correcties door botox of niet permanente fillers verricht.

Bij reconstructieve chirurgie is een groot deel borstreconstructies na borstkanker: dit kan met een implantaat, maar ook met eigen weefsel van rug of buik. Veel mensen krijgen huidkanker, waarbij wij dan de ontstane defecten zo natuurlijk mogelijk herstellen. Tevens vallen brandwonden en littekencorrecties hier onder.

Ook doen we veel hand en pols chirurgie: behandeling van beklemde zenuwen als in een carpaal tunnel syndroom, maar ook duimbasis klachten, haperende vingers, behandeling van peesletsels of andere traumatische aandoeningen, ziekte van Dupuytren waarbij er een toenemende kromstand van de vingers is en nog vele andere.

Wij werken in de veilige omgeving van het Amphia ziekenhuis, zodat we vierentwintig uur per dag kwalitatief hoogstaande zorg kunnen leveren.

U bent van harte welkom voor informatie als u vragen heeft.

www.plastischechirurgiebreda.nl

Wilfred Kolkman, Margot Lemmen, Thijs de Wit en Guido Dolmans.