banner_ipl_laser

Laser & IPL

Met de nieuwe generatie laserapparatuur kunnen veel huidproblemen goed en vrijwel pijnloos behandeld worden. Voor het beste resultaat dient iedere huidaandoening op een eigen, specifieke manier behandeld te worden. De keuze van welke laser en door wie u de behandeling laat uitvoeren speelt hierbij een belangrijke rol ! Het gaat tenslotte om uw huid.

Waarom kiezen voor een laserbehandeling bij Medical Beauty Center ?

– Wij bieden tegelijke de drie belangrijkste soorten laserapparaten aan : IPL GEM, Diode en Koude Diode laser. U kan bij ons dus altijd vergelijken welk apparaat het beste past bij U.  Het is mogelijk een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek  bespreken we samen met U aan de hand van Uw wensen en Uw huidsitutatie welke laserbehandelingen het meest aangewezen zijn voor U. U krijgt altijd een eerlijk en objectief antwoord van ons!

– Behandelingen worden alleen uitgevoerd door gespecialiseerd, ervaren en goed opgeleid personeel. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die ingeschreven staan bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). De meeste laserbehandelingen zijn niet zonder risico. Bij IPL, Diode – en Fractional laser bestaat er risico op tweede en zelfs derdegraadsbrandwonden. Het is dus belangrijk dat de behandelingen uitgevoerd worden door deskundig en ervaren personeel!

– We werken uitsluitend met de laatste nieuwe generatie laserapparatuur. Als u behandeld wordt met goedkopere of oudere types laser kan het zijn dat de prijs per behandeling lager is maar door de lagere energiewaarde per cm² zullen er veel meer behandelingen nodig zijn. Let hier goed op bij het maken van een keuze.