Peelings

Diepe peelings

Last van een huid die een onregelmatige structuur vertoont door bijvoorbeeld acnelittekens of rimpels? Dit is vervelend en kan je erg onzeker maken. Een diepe peeling biedt de oplossing. I.t.t. een medium peeling dringt deze peeling nog dieper door in de huid. Een diepe peeling zal de oppervlakkige papillaire dermis bereiken. Bij de diepe peeling wordt daardoor de structuur van de huid verzacht en verkleuringen van de huid verminderd. Na deze peeling gaat de huid zich van binnenuit zichtbaar vernieuwen en schilferen (vervellen). Een diepe peeling geeft je gezicht een sterk verfrissend effect.

De Easy Phen Very Light peeling van Skintech Pharma en de Cosmo Peel forte van Dermaceutic zijn diepe peelings die gebruikt worden bij Medical Beauty Center.

Voor – en na resultaten van een diepe peeling Cosmo Peel Forte:
Hoe diep gaat een peeling?

Diepe peelingsPeelings_medical_beauty_center

Deze afbeelding geeft aan hoe diep een bepaald soort peeling gaat. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut uitgebreid met u bespreken welke peeling het meest geschikt is voor uw huidprobleem.

Meest gestelde vragen :

Diepe peelings zijn hoofdzakelijk  bedoeld om vorderende huidveroudering te behandelen. Een diepe peeling bereikt de oppervlakkige papillaire dermis en zorgt voor structuurverbetering en een liftend en verstrakkend effect.

Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt de peelingvloeistof op de huid aangebracht. Dit kan na enkele minuten een licht brandend gevoel geven. De diepe peeling wordt in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt. De behandeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer 45 minuten tot een uur.

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Na de peeling wordt een ‘post peel crème’ aangebracht waardoor het ongemak van roodheid en hitte snel uit de huid verdwijnt.

Diepe peelings zijn geschikt voor volgende huidaandoeningen:

  • Vorderende huidveroudering/zonneschade
  • Oppervlakkige rimpels over het gehele gezicht
  • Hyperpigmentatie en andere photo-aging gevolgen zoals keratose, lentigne, verouderde, verharde en gevlekte huid bij mensen in de leeftijd van 30-55 jaar.

Deze peeling stimuleert celvernieuwing, zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine en verwijdert oneffenheden en dode huidcellen. U krijgt hiermee een egalere huid, vermindering van pigmentvlekken, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich gaan verstevigen en vernieuwen.

In combinatie met behandelcrèmes en het duidelijke behandelprotocol kan deze diepe peeling voor vorderende huidveroudering veilig worden uitgevoerd door onze huidtherapeuten.

Voor, tijdens en na de behandeling zal uw huidtherapeute u duidelijke instructies geven over de nazorg bij de diepe peeling.

Na de behandeling mag je meteen naar huis. Soms kun je een licht branderig gevoel houden, dat gewoonlijk maximaal 24 uur duurt. Binnen 2-3 dagen na de behandeling wordt de huid droger. Je huid gaat strak aanvoelen en kan er rimpelig uit gaan zien. Vooraf aanwezige pigmentvlekken zullen als gevolg van de behandeling donker kleuren voordat de pigmentatie afneemt. Van dag 3-6 zal je huid geleidelijk gaan vervellen. De mate van vervelling is afhankelijk van het aantal lagen waarmee de peeling wordt aangebracht en de diepte van de peeling. Hierna voelt de huid weer normaal aan.

Na de diepe peeling dient de huid 6-48 uur droog te blijven. De huidtherapeut bespreekt de periode waarin de huid niet in contact mag komen met water.

De behandelaar geeft ook een product advies zodat je thuis verder werkt aan een optimaal resultaat van jouw behandeling. Volg hierbij zorgvuldig de richtlijnen op van de behandelaar m.b.t. het gebruik van deze thuisproducten.

De kosten van de behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen.

Medical Beauty Center heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar!

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Voordeel hiervan is dat deze behandelingen niet onder het eigen risico vallen.

Acne behandelingen, definitief ontharen in het gelaat en camouflage worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. Wanneer je het transgender traject doorloopt worden ontharingsbehandeling meestal vanuit de basisverzekering vergoed.

Bij Medical Beauty Center heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Raadpleeg jouw polis of jouw verzekeraar als je wenst te weten of je verzekerd bent en onder welke voorwaarden.

Na de behandeling reken je deze zelf af. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Hierna ontvang je direct per mail een factuur van ons die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Indien je recht hebt op een vergoeding, betaalt je zorgverzekeraar dit aan jou uit.

Diepe peelings voor - en na resultaten :

Diepe peelings

Cosmo Peel forte voor - en na

Overzicht van al onze peeling behandelingen

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!