Kraaienpootjes

KraaienpootjesKraaienpootjes

Lachen is gezond. Alleen het is minder leuk als na het lachen rimpeltjes naast de ogen blijven staan. Lachrimpels worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Huidveroudering rondom de ogen kan een vermoeide uitstraling geven. Als de kraaienpootjes steeds duidelijker zichtbaar worden kan dit als cosmetisch storend worden ervaren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder en neem gerust contact op.

Meest gestelde vragen:

Kraaienpootjes zijn de zichtbare rimpeltjes rondom je ogen die zichtbaar worden als u lacht. Deze benaming hebben de lachrimpels te danken aan het patroon van een kraaienpootje waarin ze op uw gezicht verschijnen als u lacht. De huid rondom de ogen is wat dunner en kwetsbaarder dan de rest van de huid en hier verschijnen dan ook als eerst fijne lijntjes.

Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 25e levensjaar neemt het bindweefsel en elastine in de huid af. Fijne lijntjes trekken minder snel weg en u kunt merken dat deze makkelijker in de huid blijven staan. Kraaienpootjes zijn dynamische rimpels, dit betekent dat het rimpels zijn die verbonden zitten aan de mimiek van het gezicht. Ze ontstaan door spiertrekkingen in het gezicht, zoals bij lachen, maar bijvoorbeeld ook bij fronsen. Kraaienpootjes ontstaan voornamelijk door huidveroudering, maar knijpen met de ogen, UV-straling en roken, werken ook kraaienpootjes in de hand.

Stoort u zich aan uw kraaienpootjes en wilt u deze laten behandelen? Dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de huid en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een behandelplan bestaat uit behandelingen bij ons in de kliniek, gecombineerd met producten voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor kraaienpootjes:
– injectabales (allergan)
Microneedling
Plasmamedical behandeling

Tijdens de behandeling van botox wordt u behandeld door een KNMG erkend cosmetisch arts en er wordt gebruik gemaakt van botuline toxine van het merk Allergan.

 

Meest voorkomende problemen

Overzicht huidveroudering

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!