Laser - en lichttherapie

Hyalurox laser

Hialurox Anti-Aging is een behandeling die de werking van professionele koude laserapparatuur combineert met het meest effectieve actieve ingrediënt, het herstel van cellulaire jeugd, hyaluronzuur.

Meest gestelde vragen :

De professionele Hialurox Anti-Ageing laser is specifiek ontworpen om het weefsel te repareren en het hyaluronzuur diep binnen de huid het werk te laten doen. De koude laser betekent optimaal comfort. Doordat er geen warmte vrij komt is de behandeling aangenaam en is schade aan de huid uitgesloten.

De Hialurox treatment wordt aangeraden om als kuur te ondergaan. Voor maximaal resultaat worden 6 behandelingen aangeraden, tweemaal per week. Elke behandeling start met reiniging en peeling van de huid, voordat de Hyaluronic Nanosphere Crystal Gel wordt aangebracht. Dit kostbare ingrediënt wordt diep in de lederhuid gepenetreerd met behulp van de koude laser. Een volgende stap voor een mooie jeugdige huid is een zuurstof verrijkend masker met actieve carbon. De behandeling wordt afgesloten met Hialurox Life Complex een regenereert product die speciaal ontworpen is om de verzorging ook thuis voort te zetten.

De behandeling kan ook eenmalig als boost voor uw huid uitgevoerd worden.

Hialurox Anti-Ageing is een exclusieve behandeling waarbij de werking van een koude diode laser gecombineerd wordt met hyaluronzuur, waardoor de jeugdigheid van de huid herwonnen wordt. Het is uitermate geschikt als anti-rimpel behandeling.

Het resultaat van de Hialurox Anti-Ageing treatment is zichtbaar na de eerste behandeling en zal zichtbaarder worden naarmate de dagen en weken verstrijken. Een belangrijke reden hiervan is dat de hyaluronzuur diep in de huid (tot in de lederhuid) ingesluisd wordt, waardoor de productie van huideigen hyaluronzuur en het celmetabolisme gestimuleerd wordt. Met hele simpele woorden, de behandeling helpt nieuwe cellen creëren en bevordert het lichaamseigen collageen en elastine.

Het resultaat van de behandeling in kuurvorm is direct zicht- en voelbaar tot 6 maanden na de behandeling. Het wordt aanbevolen om de behandeling elke 6 of 8 maanden te herhalen of zoals voorgeschreven door de behandelaar.

Het is volkomen veilig, pijnloos en niet-invasief. Omdat het een koude laser is, is er geen risico op brandwonden, huidirritatie of andere ongemakken. De temperatuur van de huid zal tijdens de behandeling niet boven de twee graden komen. Het hyaluronzuur is ontdaan van planten, dus er is geen risico op mogelijke allergische reacties.

Er is geen nazorg nodig voor deze behandelng.

De behandelaar geeft wel een product advies zodat je thuis verder werkt aan een optimaal resultaat van jouw behandeling. Volg hierbij zorgvuldig de richtlijnen op van de behandelaar m.b.t. het gebruik van deze thuisproducten.

De kosten van de behandeling hangt af van welke behandeling voor jou geschikt is. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen en zij kan jou dan ook alles over de kosten vertellen.

Anti-aging behandeling zijn niet verzekerd.

Medical Beauty Center biedt een veelzijdig aanbod van behandelingen

Een overzicht van al onze behandelingen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!