Medische tatoeage

Littekens

Lichte littekens na bijvoorbeeld een operatie of een val kunnen soms met een huidskleur weer wat minder zichtbaar gemaakt worden. Dit heeft meestal 1 a 2 behandelingen nodig en blijft zo’n 2- jaar mooi . U moet er rekening mee houden dat deze littekens ook na de tattoo niet mee zullen kleuren zodra de huid bruin wordt. Deze behandeling is dus het handigst om in de winter te ondergaan; als de huid het meeste de ‘eigen’ kleur heeft.

Litteken voor medische tatoeage

Litteken voor medische tatoeage

Litteken-na-medische-tatoeage

Litteken na medische tatoeage

Een overzicht van al onze medische tatoeage - dermatografie behandelingen:

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bekijk al onze behandelingen
Wij beantwoorden uw vragen graag en geheel vrijblijvend.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden! Medical Beauty Center is zowel huid- therapeutisch als cosmetisch centrum.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact opnemen of een afspraak maken.

Bij Medical Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen!